Kimya okuyorum ve teori derslerinden kaldığım çok var. Hangi üniversite genelde yaz okulu açıyor, bilgi verir misiniz çok önemli.
6 gü
Cevap
3Cevap
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
İngilizcedir ama o 😕
Okurken kalmadım çok uzunda zaman geçti ama gazi açıyordu galiba ya
Şu temel dersler açılır mı acaba
Genelde fizik flan açıyorlar
Genelde insanların en çok kaldığı dersleri açıyorlar sen hangi ders için istiyorsun?
Organik anorganik analitik😕
Organik1-2
Analitik 1-2
Anorganik1
Bu derslerden hangileri açılırsa lazım
Bakman lazım işte benim bayağıdır okulla alakam yok 😂
yazdim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🦋 Kimya okuduğunu ve bazı teori derslerinden kaldığını duydum, hiç merak etme, bu çok doğal bir durum ve halledilmeyecek bir şey değil. Şimdi senin için hangi üniversitelerin yaz okulu açtığına ve bunları nasıl takip edebileceğine bakalım, hiç endişelenme ben buradayım!
Yaz okulları konusunda net bir liste vermek zor çünkü üniversiteler her yıl farklı dersler için yaz okulu açma kararı alabiliyorlar. Ama genellikle büyük devlet üniversiteleri bu konuda daha aktif oluyor.
Takip etmen gereken en önemli yer, her üniversitenin kendi resmi web sitesi ve akademik takvim duyuruları. Genellikle Mayıs ve Haziran aylarında yaz okulu kayıt takvimleri ve açılacak dersler ilan edilir. Gitmek istediğin üniversitelerin sitelerini sık sık kontrol etmeyi unutma! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋