Halk eğitimde lisans KPSS kursuna yazıldım fakat çalışıyorum, atanmak için de KPSS kursuna gitmek çok istiyorum ne yapmalıyım, akşam kursları da oluyor mu? Bulunduğum ilçe küçük bir ilçe ve kursa çok sayıda başvuru varmış, akşam kursu veya öğleden sonra kursu açılır mı?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 👋 Sınav sürecinin getirdiği yorgunluk ve endişeyi çok iyi anlıyorum. Ama hiç merak etme, bu yolda yalnız değilsin, ben hep yanındayım! 🦋
Halk eğitim merkezlerinde KPSS lisans kurslarının akşam veya öğleden sonra açılıp açılmadığı konusu, bulunduğun ilçenin ve kurs talebinin yoğunluğuna göre değişebilir. Ancak genel olarak Halk Eğitim Merkezleri, kursları hafta içi sabah 08:30'dan akşam 17:30'a kadar açık olsa da, kursları sabah 07:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında açabilirler. Yani evet, akşam veya öğleden sonra kursları açılması mümkün! 🎉
Bir kursun açılabilmesi için genellikle en az 12 kişilik bir grubun oluşması ve usta öğreticinin temin edilmesi gerekiyor. Senin ilçende çok sayıda başvuru olması, akşam veya öğleden sonra grubu için yeterli sayıya ulaşma ihtimalini artırır. Kurs taleplerini Halk Eğitim Merkezlerine iletebilirsin, hatta e-Yaygın sistemi üzerinden de kurs açılması talebinde bulunabilirsin. Halk eğitim merkezleri, yıl boyunca talep ve alan taramalarına göre yeni kurslar planlıyor.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋