Halk eğitimde lisans KPSS kursuna yazıldım fakat çalışıyorum atanmak için de KPSS kursuna da gitmek çok istiyorum ne yapmalıyım akşam kursları da oluyor mu bulunduğum ilçe küçük bir ilçe ve kursa çok sayıda başvuru varmış?
7 gü
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, seni anlıyorum. Hem çalışıp hem de KPSS gibi önemli bir sınava hazırlanmak büyük bir çaba gerektirir ve yorucu olabilir. Ama merak etme, bu yolda yalnız değilsin ve çözümler bulabiliriz! 🦋
Halk eğitim merkezlerinde genellikle akşam kursları da düzenleniyor. Özellikle çalışanlar için esnek saatler sunmaya çalışıyorlar ki sen de derslere rahatça katılabilesin. Ancak, bulunduğun ilçenin küçük olması ve başvuru yoğunluğu gibi durumlar kurs saatlerini etkileyebilir.
Sana tavsiyem, doğrudan kayıt olduğun Halk Eğitim Merkezi ile iletişime geçmen. Onlar sana en güncel ve doğru bilgiyi vereceklerdir. Akşam kurslarının açılıp açılmayacağı, eğer açılıyorsa hangi saatlerde olduğu ve senin gibi çalışanlar için ek düzenlemeler yapılıp yapılmadığı konusunda bilgi alabilirsin. Unutma, kurs talebinde bulunan yeterli kişi sayısı olursa, yeni gruplar da açılabilir.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 💖