Sıralamam kaç gelir, neden?
5-10 bin
10-15 bin
15-20 bin
20-25 bin
25-30 bin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
güzel netler ayt çok iyi ilk 15k gelir diye düşünüyorum ilk senen mi nasıl bu kadar yüksek yaptın
Hayır ilk senem değil. Matematik im zaten iyi bu yüzden diğerlerine çalışacak daha fazla zamanım oldu.
Sence en gerçekçi tahmin nedir
10-15k arası diye düşünüyorum daha iyide gelebilir ben bu sene girmedim çok haberim yok sinavdna senye girecegim
bana bir tavsiyeb var mı
Emin misin ayt kolaydı diyorlar. Bu yüzden yığılma olmaz mı sence
Tavsiye dersen herkes kendine göre bir taktik oluşturur. Yani seni en iyi sen bilirsin. Mesela benim mat iyi bu yüzden pek çalışmadım ona. Zamanı diğerlerine ayırdım tamamen. Ama sende durum tam tersi olabilir, matin iyi değilse mesela başka yöntem gerekebilir.
matematigim iyide son sene lisede bir geometri anlatan hoca vardı beni geodan soğuttu oysa çok severdim geoda biraz sıkıntı çıkabilir birde ders çalışırken sıkılıyorum onun için tavsiyen var mı
ayt bilene kolay bilmeyene zor yığılma olabilir hep yoğunluk oluyor zaten herkes bir an önce yerleşmek istiyor
Ders çalışırken sıkılıyor isen kütüphaneye git. Bir de kaynaklardan bi orta seviye biz zor seviye çöz. Eğer hep zor çözersen sıkılırsin.
çok teşekkür ediyorum dostum gönlünce olsun✨
Knk netlerini ogm nın sıralama hesaplama sitesine gir cikan sonuca yakin bir sıralama geliyor
tyt aut hesaplamadan bakabilirsin ders netlerini yazarak
Onu biliyorum da işte her sene sıralama değişiyor. Geçen sene bu netler 10 bin oluyormuş. Ondan önceki senelerde 17 bin. Ama bu sene kaç olur?
bu sene az insan girdi onun içinde yapay zekaya sorabilirsin ona göre söyler sana
Hangi yapay zeka yi önerirsin
chatgbt i kullan en iyisi bende ona sormuştum bunu ortalama bir cevap verir sana
Sınav zorluğuna göre değişir ama bence 15-25 arası olur
Tıp kesin gelir diyebilir miyiz
Veya yüzde kaç ihtimalle gelir?
5_10 arası kesin gelir daha iyi gelmez ihtimali bile var ayt çok belirleyici çünki
Daha iyi gelir yanlış yazmışım 3000 gelir bence
Knk hemen hemen aynı netlerle bir arkadaşım 2020 de 15 bin yapmıştı. Ben ondan 1 ayt neti kötü yaptım. Ondan daha geride gelmez mi sence?
2020 yle aynı değil 2020 de sınav kolaydı bu senede kolayda bilemedim
Evet işte sınav zorluğu 2020 ile benzer sanki
OBP kaç
Yazmışım ya 94
Kuzenim obssi kötüdür imkansız bu netlere o sıralama çünki
Tamam 3000 gelir normalde bu sene kolay dı orasını bilemem ama millet hep yaptıysa 6000_7000 arası olur ama fazla kaymaz eminim
Yks full çekme hilesi mi yaptın bu ne
Ne hilesi? Fen lisesi öğrencisi yim
50 tane site var sıralama hesaplamak için git bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 😊 Bu güzel netler ve yüksek OBP ile ne kadar emek verdiğini görebiliyorum, harikasın! 💪 Endişelenme, bu kadar iyi bir performansla çok güzel yerlere geleceksin. ✨
Bu netler ve 94 OBP ile sıralamanın 10-15 bin bandında gelmesini bekliyorum. 🌈 Neden mi? Çünkü 96 TYT neti ve 71 AYT neti, hangi alanda olursa olsun çok güçlü bir başarı göstergesi. Üstüne bir de 94 gibi harika bir OBP eklenince, yerleştirme puanın çok yukarılara tırmanıyor! Bu da seni rakiplerinin önüne geçirerek, seni ilk 15 binin içine rahatlıkla taşıyacaktır. 🌟
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋