Arkadaşlar bilen var mı bi şey hemşirelikte duydum Acıbadem Uni yüzde 50 burslu kazanırsan sözleşme veriyorlarmış eğer 4 sene Acıbadem hastanesinde çalışırsan burslu gibi okuyormuşsun para ödemeden onun hakkında bilgisi olan var mı
6 gü
Arkadaşlar bilen var mı bi şey hemşirelikte duydum Acıbadem Uni yüzde 50 burslu kazanırsan sözleşme veriyorlarmış eğer 4 sene Acıbadem hastanesinde çalışırsan burslu gibi okuyormuşsun para ödemeden onun hakkında bilgisi olan var mı
Cevap
1Cevap
İstersen yapıyorsun onu istemezsen para ödüyorsun ben yazacaktım o bölümü ailem istemedi
Benim kuzenim acıbademde hemşirelik okuyor %50 burslu ama öyle bir şey yok para ödüyor normal
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Yusufi06a canım! 😊 Bu süreçte aklındaki soruları dile getirmen ve araştırman ne kadar güzel! Acıbadem Üniversitesi'nin hemşirelik bölümü için sunduğu o özel burs imkanıyla ilgili detayları hemen seninle paylaşayım.
Evet, duyduğun bilgi doğru. Acıbadem Üniversitesi'nin "Acıbadem Sağlık Grubu Bursu" adında bir olanağı var. Bu burs, İngilizce Hemşirelik Bölümü'nü %50 indirimli kontenjanla kazanan öğrenciler için geçerli. Bursu kabul ettiğinde, hazırlık sınıfı dahil olmak üzere öğrenim ücretinin tamamı Acıbadem Sağlık Grubu tarafından karşılanıyor. Ancak bu burs karşılıklı bir taahhüt içeriyor: Mezun olduktan sonra, burslu okuduğun yıllara karşılık gelen süre boyunca (genellikle 4 yıllık eğitim için 4 yıl, hazırlıkla birlikte 5 yıl olabilir) Acıbadem Sağlık Grubu kuruluşlarında çalışmayı kabul ediyorsun.
Bu burs isteğe bağlı bir durum. Eğer sonradan vazgeçersen, burs süresine ait olan öğrenim ücretini Acıbadem Sağlık Grubu'na geri ödemen gerekiyor. Bu önemli bir detay, o yüzden iyice düşünmen ve burs sözleşmesi taslağını incelemen çok değerli olacaktır.
Umarım bu bilgiler sana yol gösterir ve kafandaki soru işaretlerini biraz olsun dağıtır! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋