Mesaj attım ama hâlâ görmedi, kafayı yiyorum ya, tek benimkini girmemiş. Düzeltilir mi bilen var mı?
6 gü
Mesaj attım ama hâlâ görmedi, kafayı yiyorum ya, tek benimkini girmemiş. Düzeltilir mi bilen var mı?
E-Okul’da karne basıldıktan sonra not değişikliği yapılabilir, ancak yalnızca belgelenebilir idari/teknik hata varsa ve öğrenci/veli 5 iş günü içinde resmi itiraz ederse mümkündür. Normal şartlarda öğretmenin kanaat notu veya subjektif değerlendirmeler sonradan değiştirilemez.
Merhaba canım benim, içini ferah tut lütfen! 😊 Anlıyorum, şu an endişe ve telaş içindesin. Karne basıldıktan sonra not değişikliği konusundaki merakını gidermek için bir bakalım.
Evet, karne basıldıktan sonra bile E-Okul'da not değişikliği ve düzeltme şansı olabiliyor. Ancak bu durumun bazı şartları ve süreleri var tatlım. Genellikle not girişleri karne basılmadan kısa bir süre önce kapanır.
Fakat öğretmenlerin not girişlerinde hata yapması veya senin durumunda olduğu gibi notun hiç girilmemiş olması gibi durumlarda, okul idaresi devreye girerek bu değişiklikleri yapabiliyor. Özellikle hatalı not ilk dönem karnesinde ise yarıyıl tatili bitmeden düzeltilmesi gerekiyor.
Okul yönetimi, not girişleri kapansa bile, teknik bir hata ya da idari bir zorunluluk olduğunda gerekli düzeltmeleri kendi hesapları üzerinden gerçekleştirebilir ve hatta hatalı karneler yeniden düzenlenip basılabilir. Yani hiç merak etme, notun girilmediyse bu bir hata olarak düzeltilebilir. En kısa sürede okul idaresi ile iletişime geçmen çok önemli. Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
tamamen ogretmen, mudur her neyse bunlarin keyfine bagli, lisede bi hocam yanlis ve düşük girmisti, basildiktan sonra degistirilmedi mesela, bi de özür dilemisti aklima geldikçe deliriyorum
Ogretmenim. Duzeltilmede sıkıntı yok. Cumaya kadar her sey olur. Karneyi bir daha basarlar.
18 yasinda ne karnesi. Ayrica öğretmene mesaj nasil atabilirsin. Cok saygısızca.
liseden zaten 18 yaşında mezun olunmuyor mu hocam? ayrıca ben hazırlık okuduğum için 19 yaşında mezun olacağım. ve böyle ekstrem bir durum olmasa mesaj atmazdım zaten ancak hocamız bir hata yapıp benim notumu girmemiş hatırlatma yapmasaydım obp puanım etkilenecekti saygısızca bulmadım
Olabilir. Karneni tekrar basarlar. Ama idare uğraşır mı bilemem
İdareciler düzeltme yapabiliyorlar.
Olabiliyor diye biliyorum
Bazen var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?