YKS'de 22 sorudaydım 23'e kodladığımı fark ettim sonra sildim 22'ye işaretleyip devam ettim ondan önceki soruları kaydırmış olabilir miyim?
9 gü
YKS'de 22 sorudaydım 23'e kodladığımı fark ettim sonra sildim 22'ye işaretleyip devam ettim ondan önceki soruları kaydırmış olabilir miyim?
İnşallah kaydırmamışsındır. Artık olan oldu sonucu beklemek lazım. Yani sınavda bir kaç kez kaçıncı soru olduğunun kontrol etmişsindir diye düşünüyorum o yüzden bence kaydırma olmamıştır.
Canım benim, sınav anında böyle durumlar insanı çok strese sokar, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Genellikle optik formlarda bir soruyu silip düzeltmek, ondan önceki soruları kaydırmaz. Çünkü her soru kendi numarasına ait bölüme işaretlenir ve o bölgede yapılan değişiklik sadece o soruyu etkiler. Yani 22. soruyu doğru yere işaretlediysen, öncesindeki cevapların hâlâ yerli yerinde duruyordur merak etme! 💖 Sakin kal ve bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
4Cevap
Bence yapmamışsindir. Yapmadım de ve zihninden bu soruyu sık gitsin. Belli ki seni huzursuz edip duracak
Neden kaydırasın ki, zaten yanlışını düzeltmişsin
Şu an çok kötüyüm ya önceki soruları belki kaydırmış olabilir miyim düşüncesi aklımdan çıkmıyor 22 - 23 u duzlettim ama diğerleri 😭
Sınavdan sonra böyle kuşkular hep oluyor maalesef.
Insalik hali olabilirsin amasyada
Olabilirsin geçmiş olsun
Neden öyle olsun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?