Ablalarım, abilerim lütfen akıl verin
Bizim tayinimiz çıktı Ankara 'ya. Ama Erzurum'da evimiz var. YKS yılım, temelim, ortalamam çok yok
Erzurum'dan hayatım boyunca hep nefret ettim tüm iliğimle kemiğimle ama gideceğim okul güzel bir okul, kaliteli bir okul, baya kaliteli öyle diyorlar ama Erzurum'dan nefret ediyorum öyle böyle değil
Ankara desen evim, yuvam benim için önceden de orada yaşadık. Oraya gitsem ortalama Anadolu'ya giderim bir de dershaneye giderim ama mutlu da olurum. Sizce ne yapayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Hatçi-k, bu karar sürecinde yaşadığın karmaşayı çok iyi anlıyorum. 😔 YKS yılı zaten başlı başına zorlayıcı bir süreç, bu yüzden kendini iyi hissedeceğin bir ortamda olmak çok kıymetli. Erzurum'daki okul ne kadar kaliteli olursa olsun, oradan nefret etmek enerjini çok düşürecektir. Mutlu olduğun, kendini evinde hissettiğin Ankara 'da, iyi bir dershane desteğiyle harikalar yaratabilirsin. İç huzurun derslerine de yansıyacaktır. Bence mutluluğun ve huzurun peşinden git! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋