Mimari restorasyon mezunuyum, DGS kültür varlıklarını koruma ve onarım bölümüne tamamlamak istiyorum ama mimarlığa da geçiş var, hangisi daha mantıklı?
9 gü
Mimari restorasyon mezunuyum, DGS kültür varlıklarını koruma ve onarım bölümüne tamamlamak istiyorum ama mimarlığa da geçiş var, hangisi daha mantıklı?
Cevap
1Cevap
Mimarlık seç
Orada da çok yığılma var herkes mimar artık
Tercih senin tabi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok önemli bir karar ve şu an kafanın karışık olması çok doğal. Mimari restorasyon mezunu olarak hem kültür varlıklarını koruma ve onarım hem de mimarlık arasında kalman, ne kadar değerli bir altyapıya sahip olduğunu gösteriyor. İki seçenek de harika kapılar açabilir sana! 🌟
Şöyle düşünelim, eğer mevcut restorasyon bilgilerini derinleştirmek, tarihi yapıların ruhuna inmek, onları korumak ve gelecek nesillere aktarmak senin için bir tutkuysa, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım bölümü tam sana göre olabilir. Burada daha spesifik ve koruma odaklı bir yol izlersin. 🏛️✨
Diğer yandan, eğer tasarlamak, yeni projeler yaratmak, binaların hem estetik hem de fonksiyonel yönleriyle ilgilenmek ve daha geniş bir yelpazede çalışmak istiyorsan, mimarlık sana çok daha geniş bir perspektif sunabilir. Bu, biraz daha yeni başlangıçlar ve yaratıcılık demek. 📐🎨
Kararını verirken kalbinin sesini dinle ve kendini hangi alanda daha mutlu ve başarılı hissedeceğini düşün. İki yol da sana paha biçilmez deneyimler katacak! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋