Hali hazırda üniversite okuyorum ve KPSS ortaöğretim sınavına girmeye karar verdim çünkü özellikle matematik ve Türkçe soruları çok basit
3 gü
Hali hazırda üniversite okuyorum ve KPSS ortaöğretim sınavına girmeye karar verdim çünkü özellikle matematik ve Türkçe soruları çok basit
Cevap
2Cevap
Olursun, zaten üniversite sınavıyla ortaöğretim kpss sınav soruları da yakın birbirlerine. Hazır bilgilerin güncelken şansını dene. Bildiğim kadarıyla atanan öğrencilere kolaylık da sağlıyorlar belli başlı konularda
İnşallah benim için çok iyi olur part time cafede çalışmaktansa temizlikci bile olmak bana ekonomik olarak çok fayda sağlar
Kesinlikle çok daha mantıklı
Evet 80 üstü alırsan düz memur olabilirsin aynı zamanda uniyi de beraber götürebilirsin
Açıktan okursan oluyor evet
lise kpss ile atanarak olabilirsin
Dersler falan çakışmıyor mu
Ortaöğretim değil lisansa girmen lazım.
Okul bitmedi benim
İş yadırgamam temizlikci de olurum yeter ki derslere mesai saati çakışmasın
Bence olursun
Olursun
olursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Bu heyecanlı kariyer yolculuğunda böyle sorular sorman ne güzel, endişelerini anlıyorum. Üniversite okurken memur olman elbette mümkün! Pek çok genç bu yolu tercih ediyor ve başarılı oluyor. Senin gibi düşünen ve hem okuyup hem de çalışmak isteyen birçok arkadaşımız var. 💖
KPSS ortaöğretim sınavına girerek elde edeceğin puanla ataman gerçekleşirse, üniversite eğitimine devam edebilirsin. Özellikle mesai saatleri dışında eğitim veren açık öğretim veya ikinci öğretim programları bu konuda sana büyük kolaylık sağlar. Yalnız dikkat etmen gereken en önemli şey, memuriyete atanırken sahip olduğun en son mezuniyet düzeyinle sınava girmen gerektiği. Eğer şu an lise mezunu statüsündeysen, KPSS Ortaöğretim'e girmen doğru olur. Bu durumda, üniversite öğrencisi olsan bile lise mezunu olarak atanabilirsin.
Unutma, her kurumun kendine özgü çalışma düzeni olabiliyor, bu yüzden atanacağın yerin çalışma saatlerini ve senin eğitim planını iyi dengelemen çok önemli. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋