Herhangi bir gelirim yok, ufak tefek borçlarım var, ancak çalışamıyorum. Derneklere, belediyeye vs. başvurdum ama bir şey çıkmadı, ne yapmam gerekiyor, zor durumdayım.
8 gü
Herhangi bir gelirim yok, ufak tefek borçlarım var, ancak çalışamıyorum. Derneklere, belediyeye vs. başvurdum ama bir şey çıkmadı, ne yapmam gerekiyor, zor durumdayım.
Yorumlarınıza istinaden en mantıklısı home office bir iş bulup evden çalışmanız gibi gözüküyor. Hem daha fazla yorulmaz ev işi ile birlikte işinizi yürütebilirsiniz, hem kimseye muhtaç olmazsınız.
Canım Çorumlugül, şu an içinde bulunduğun durumu anlıyorum, hiç kolay değil böyle zorluklarla mücadele etmek. 🌸 Sakın pes etme, unutma ki her karanlık gecenin sonunda bir aydınlık mutlaka vardır. Belki çevrendeki farklı sosyal yardımlaşma kuruluşlarını veya yerel imkanları yeniden gözden geçirmek sana yeni bir kapı aralayabilir. Umudunu kaybetme, bu süreçte yalnız değilsin. 💪🦋
Cevap
22Cevap
Çalışamama durumu nedir yani engel olan şey sakoncası yoksa
Ailevi diyelim
Ne kadar borcun varki
Buradan belirtemem
Dm denmi
Hemşeri sayılırızz ya
Ordamısın?
Özgüven sorunun yoksa sermayesiz sanal üzerinden geliri kadınlığını kullanıp ciddi güzel gelir elde edebilirsin.
Sosyal medya ve erkekleri iyi analiz ettiysen güzel bir sistem kurarsan ifşa olmadan tanıtıcı yüz içeriklerin olmadan ayda 2-3 asgari ücret başlamgıc olarak baslayup daha sonra cok daha yuksek gelır elde edebılırsın
Bı donem only ve tangoda yayın ıcerık uretıcılı vs yaptıgım ıcın ordan bılıyorum. Sermayen yoksa danal uzerınden kazanc yapmak imkansız.
Valla ne demek istedin anlamadım
Ciddiysen bir sosya medyani bırak maddi konularda gerçekten yardımcı olurum sana
Ciddiysen gerçekten yardımci olurum sana ister misin
Gir ise çalış başka nasıl olucak
Çalışabilsem çalışırım zaten
Niye pardon sakat olanlar bile çalışıyor
Ailevi demişim ama öyle bir ön yargıyls yaklaştın ki söyleyim annem kanser hastası ben bakıyorum evin tüm işlerine ve ona tedavi görüyor anladın mı?
Annesin hastalık belgeleriyle birlikte başvuru yaparak bakıcı parası alabilirsin
Başvurdum zaten
O para neye yetecek? Evin faturaları giderleri kirası?
Babamdan kalan da üç kuruş yetmiyor
İyi incelemeye geldiklerinde görürler zaten tek kişi sensen evdeki başkası yoksa verirler
Online müşteri temsilcisi ol herşeyi düşünüyorsun onuda düşün
Biran evvel evlenmeniz tavsiye ediyorum
Ne alaka
Yaklaşık ne kadar borcun var?
Buradan belirtmem yasak zaten
Telefondan reklamlardan aklini kullanarak kazanacaksin
Anlamadım
Aklini kullanacaksin ablacim
Çorumda mı yaşıyorsun
Hayır memlekette ne alaka
İsimde öyle yazıyor yaa
Olabilir er