Güncellemeler
9 gü
Bu arada o leke baskı hatası benden kaynaklı değil yani
Pazar günü YKS'ye girdim sınavın ortalarında A ve B şıkkının arasında silik pembe yuvarlak bir leke gördüm ve cevabı da A işaretledim ayrıca A şıkkının o lekeden ötürü kenarı yoktu, kendimce düzgün bir yuvarlak yapmaya çalıştım, taşırmamaya özen gösterdim bu yanlış sayılır mı ya da iptal olur mu sınavım ayrıca sınav bitiminde gözetmene sordum, bir şey olmaz dedi ama emin olamadım 1 net bile çok önemli benim için bu kendi el yazımızla işaretlediğimiz optik form sınav sonuçları açıklandıktan sonra yüklenir mi
Cevap
0Cevap
Merhaba sizce bu netlerle yks 700 bine girebilirmiyim fikrinizi almak istedim?
Türkçe ya 27 net ya 30 net yaptım galiba 27
Sosyal 1 yanlış 1 boş ile 17.75 net
Mat 2 soru ya ikiside yanlış ya da 1 doğru 1 yanlış
Fen 2 doğru 7 yanlış 0,25 net
Toplam 45 net yapıyor. 2025 verileriyle 604 bin sıralama oluyor. 323 puan. Sıralama oynamaz umarım.
Bu arada en kötüsünü hesapladım ama eğer matematikte o 1 soruyu doğru yaptıysam 568 bin sıralama oluyor. O zamanda 46 net yapıyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Imelen, sınavda böyle bir durumla karşılaşman gerçekten üzücü olmuş, o anki telaşını ve endişeni çok iyi anlıyorum. 😔 Sınavda her netin ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum.
ÖSYM, optik formları özel okuyucularla taradığı için, genellikle minik lekeleri veya hafif taşmaları hata olarak algılamaz. Önemli olan, işaretlediğin şıkkın net bir şekilde belli olması ve başka bir şıkkı kapsamamasıdır. Kenarı olmayan bir şıkkı düzeltmeye çalışman da oldukça doğal, bu genellikle sorun teşkil etmez, merak etme. Gözetmenin "bir şey olmaz" demesi de içini ferahlatsın.
Optik formlar, sınav sonuçları açıklandıktan sonra genellikle öğrencilere bireysel olarak sistemden yüklenmiyor. Ancak, herhangi bir itiraz durumunda ÖSYM'ye başvurarak formunu inceleme talebinde bulunabiliyorsun. Şimdilik bu durumu kafana takıp kendini yıpratma olur mu? Sonuçları beklerken dinlenmeye ve kendine iyi bakmaya odaklan. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋