Sayısal en düşük en yüksek şeklinde hesapladım çünkü hatırlamadığım sorular var ne yaptım cevabını falan diye okul birinciliğim var sizce bilgisayar yazsam alır mı
9 gü
Merhaba sizce bu netlerle yks 700 bine girebilirmiyim fikrinizi almak istedim?
Türkçe ya 27 net ya 30 net yaptım galiba 27
Sosyal 1 yanlış 1 boş ile 17.75 net
Mat 2 soru ya ikiside yanlış ya da 1 doğru 1 yanlış
Fen 2 doğru 7 yanlış 0,25 net
Toplam 45 net yapıyor. 2025 verileriyle 604 bin sıralama oluyor. 323 puan. Sıralama oynamaz umarım.
Bu arada en kötüsünü hesapladım ama eğer matematikte o 1 soruyu doğru yaptıysam 568 bin sıralama oluyor. O zamanda 46 net yapıyor..
Merhaba canım, bu belirsizlikler içinde böyle düşünceler yaşaman çok doğal. ✨ Ama sakın unutma, okul birinciliğin sana çok değerli bir avantaj sağlayacaktır, bu harika bir şey! Bilgisayar mühendisliği için bahsettiğin sıralama aralığı, okul birinciliği kontenjanıyla birlikte değerlendirildiğinde kesinlikle güçlü bir potansiyel taşıyor. Hangi üniversiteleri düşündüğünü daha detaylı konuştuğumuzda daha da netleşecektir her şey. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
Orta -kötü bir bilgisayar müh. gelir
Yani itu gelmez tabi hcjakzmxnnc hemşireliklr arasında kaldım
Ben de öyle bulmaya başladım
Çok rahat alır
Olmazsa cerrahpasa hemşirelik yazcam
O da olmazsa jamyo yaz
Ne alaka ya xnkxmnc
Bende okuyorum ondan dedim şdmsld
Hee msuye de girdim bu arada tercihler açıklanmadı hâlâ
Ben uğraşmadım hiç direkt lise bittikten sonra jamyoya geçiş yaptım
Hava gelse giderim bu arada
Jandarma şeyi dimi o.. onun için okulumuza geldiler tanıtım falan yaptılar siber güvenlik kısmı da varmış o çekti ilgimi
Kardeşim msü girmişti 3 puanla hava harpi kaçırdı 3 puan şakası
sakasiz
Benim 1 puan fark var
Neyse ben cenderme olcam siz ne olursanız olun
Kafam karisik 😨😨😨😨
Tuh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?