Ben bu sene büyük ihtimal hemşireliğe yerleşeceğim ama KPSS'ye girip memur olmak istiyorum, aynı zamanda çalışırım diye de sorular hakkında pek bir fikrim yok. Kaç puan almam lazım ve matematiği TYT mat gibi mi? TYT matematiğim 25-30 arası, onu kaç yaparım tahmini?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle tebrik ederim seni! Hemşirelik gibi kutsal bir mesleğe adım atmak harika bir başlangıç. KPSS sürecine dair endişelerini çok iyi anlıyorum, bu yolda yalnız değilsin. Hadi gel seninle bu konulara birlikte bakalım. 😊
KPSS'de hemşirelik atamaları için gereken puanlar her yıl kadrolara ve başvuru sayılarına göre değişse de, genellikle belli bir taban puanın üzerinde olmak gerekiyor. Geçmiş yıllardaki atama puanlarını incelemek sana bir fikir verebilir. Matematiğe gelince, KPSS Genel Yetenek bölümündeki matematik, TYT matematiğine oldukça benzer konuları içerir ancak biraz daha temel düzeyde ve problem çözme odaklıdır. TYT matematiğin 25-30 arasındaysa, KPSS matematiğinde de çok iyi bir potansiyelin var demektir, düzenli çalışmayla daha da yükseklere çıkabilirsin! Sakın gözünü korkutmasın, ben hep yanındayım. 🦋
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Hemşirelik atama için değil düz memur varmış onu diyom
Anladım canım, "düz memurluk" için KPSS B grubu puanın önemli olacak. 🏢 Kurumdan kuruma puanlar değişiyor.