Evlenirken vs? Yalan söylemeyi sevmiyorum bu konularda neysem oyum üniversite okumadım sizce sorun olur mu ileride?
7 gü
Evlenirken vs? Yalan söylemeyi sevmiyorum bu konularda neysem oyum üniversite okumadım sizce sorun olur mu ileride?
Kardesim Adamlık diploma ile olmuyor biliyorsun, senin için bu sorun sadece iş yerlerinde olur, bilgi birikimine , yaptığın işe bakmazlar Lise mezunu bu derler..
Ama ilişkilerde eğitime bakan birisi de, varsın olmasın hayatında...
Vardır seninde çevrende ilkokul mezunu olup da, üniversitelere emir yağdıran. Öyle düşün. Öyle yol al..
Sen taşı sıktım mı suyunu çıkart ki, kimse eğitimini sorgulamasın, çünkü insanlar çok acımasız, açığını bulup vurmayı çok severler
Merhaba canım TheAgenT! 👋 Bu düşündüğün konu çok doğal, gençlerin aklına sıkça takılır. Ama inan bana, evlilik gibi değerli bir ilişkide diplomasından çok daha önemli şeyler var. Senin dürüstlüğün, kişiliğin, sevgin ve saygın, bir ilişkinin temel taşlarıdır. Sakın kendini eksik hissetme. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
Universite diploması sadece iş içindir. Elinde hali hazırda mesleğin varsa kafaya takılacak bir şey değil. Bu ülkede insanlar cahil. Cahil insanlar seni diplomanla değerlendirir. Şey sanıyorlar uni okuduysa alimdir heuehue kafana takma yani.
Neden olsun lise eğitimi gayet iyi eğitimsiz değilsin ki işin varsa tercih sebebi bile olursun
Kadınların hepsi doktora mı yapıyor sanki? Niye sorun olsun?
Ha üni okumayıp kasiyer olmuşsun ha üni okuyup da kasiyer olmussun ayni şey xd
İşin varsa gerisi sorun olmaz bence
Hayır, Neden Olsun?
Eger meslegin varsa olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?