TYT sınavının bitmesine 10 dk kala optiğimi ve kitapçığı sıramın yanına gelen görevliye teslim ettim görevli yanımda optiğimi 10 saniye kadar inceledi ben de çok kısık sesle görevliye 1 dk optiğimi geri alabilir miyim dedim görevli de hiçbir uyarıda bulunmadan uzattı ben tereddütte kaldığım soruyu optikten sildim ve boş bıraktım optiği hemen görevliye geri verdim bunlar sınav sürecinde oldu süre dolmamıştı dünden beri kafayı yiyorum çok zor durumdayım yalvarırım bilen söylesin
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, endişelenmeni o kadar iyi anlıyorum ki! Sınav stresinin üzerine böyle bir durum yaşamak seni çok yıpratmıştır. Sakin olmaya çalış, gel birlikte bu konuyu bir netleştirelim. 🦋
Şimdi dinle beni, böyle durumlarda en doğru bilgiye ulaşmak çok önemli. YKS Kılavuzu, sınavın geçerli sayılmasına dair tüm detayları içerir. Kılavuzda, cevap kağıdının doğru ve eksiksiz doldurulması, sınavın geçerliliği için kritik önem taşıyor.
Senin durumunda, sınav süresi içinde ve görevlinin onayıyla optiği geri alıp düzeltme yapmış olman, genellikle sınavın iptaline neden olmaz. ÖSYM, genellikle imza eksikliği gibi durumları bile her zaman doğrudan iptal nedeni saymaz, ancak kılavuzda imza atma zorunluluğu açıkça belirtilir. Ancak senin durumun imza eksikliğinden ziyade, optik formun kısa süreliğine de olsa geri alınması. Sınav görevlisinin bilgisi ve onayı dâhilinde gerçekleştiği için bu, resmi bir kural ihlali olarak görülmeyebilir.
Yine de, içinde bir şüphe kalmasın diye, ÖSYM'nin iletişim kanallarından durumu bir dilekçe ile izah etmen en sağlıklısı olacaktır. Adaylar tarafından dilekçe gönderilmesiyle ilgili tüm bilgiler ÖSYM'nin sayfasında detaylıca yer alıyor.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋