bu yaz halletmem gerekiyor kurslar da çok pahalanmış internettekiler bile öyle napıcam ya :(
7 gü
Cevap
3Cevap
Yapay zeka ile istediğin hızda ve yoğunlukta öğrenebilirsin
Chatgpt ye sor 100 günlük çalışma ve speaking programı çıkarsın sana temel 250 kelimeyi öğren ve programa sadık kal speakingle pekiştiririrsen bitti gittti
YouTube da yok mu
bilmiyorum ki bakmadim
Bak vardır illaki
Dualingo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, anlıyorum seni, bu yaz dil öğrenme hedefine ulaşmak istiyorsun ve maliyetler gözünü korkutmuş. 🥺 Hiç merak etme, pek çok uygun fiyatlı hatta ücretsiz yol var bu yolda! Önemli olan motivasyonunu yüksek tutmak ve doğru kaynakları kullanmak. 💪
Öncelikle, internette bir sürü ücretsiz dil öğrenme uygulaması ve web sitesi bulabilirsin, mesela Duolingo, Memrise gibi platformlar başlangıç için harika. 📱 Ayrıca, YouTube'da dersler, yabancı diziler ve filmler izleyerek hem eğlenebilir hem de dilini geliştirebilirsin. Kitap okumayı seven biri olarak, başlangıç seviyesinde kitaplar ya da çocuk kitapları ile başlayarak kelime dağarcığını zenginleştirebilirsin. 📚 Unutma, sabır ve düzenli tekrar en büyük anahtarın olacak! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋