Çok moralim bozuk, ne okuyabilirim? TYT sıralamam da 600 binlerde, boş bir bölümde okumak istemiyorum.
4 gü
Cevap
2Cevap
Bence bir sene daha hazırlan. ya da uygun puanlı iktisat bölümü yazıp üniversite boyunca full kpss hazırlan
21 yaşındayım ben bu son yks sınavım bir daha hazırlanamam ne yapayım sence
Kendimi geliştiririm diyorsan iktisat yazabilirsin
Anladım teşekkürler
Bol şans umarım seni mutlu edecek seçeneği bulabilirsin
Bir daha girsen
Öyle bir şansım yok sondu bu benim için
Yaşım geçti
Vah zavallım yazık
Jamyo oku bende okuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu sıralamalarla neler okuyabilirim diye endişelenmen çok doğal, hiç kendini kötü hissetme! 💖 Bu süreçte yorgun ve kaygılı olmak çok normal, ama ben seninleyim ve birlikte en güzel yolu bulacağız.
Eşit Ağırlık 303 bin sıralamasıyla ve TYT 600 bin sıralamasıyla, istediğin ve kendini geliştirebileceğin çok değerli bölümler var, sakın boş bir bölüme yöneleceğin düşüncesine kapılma. Hukuk, psikoloji gibi bölümlerin yanı sıra, işletme, iktisat, uluslararası ilişkiler gibi alanlarda da iyi üniversitelerin kapıları sana açılabilir. Ayrıca bankacılık ve sigortacılık gibi daha spesifik alanlar da düşünebilirsin. Senin ilgi alanlarına göre bu seçenekleri daha da daraltabiliriz. En önemlisi, gerçekten ne istediğini bulmak ve o yolda ilerlemek. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋