Arkadaşlar ben çok yüksek bekliyordum denemelerimde iyi geliyordu ama YKS tam bir hayal kırıklığı oldu TYT'de Türkçe çok yordu ve matematiği anlamakta çok zorluk çektim normalde yaptığım netin yarısı kadar soru bile çözemedim sosyal ve fenden çok ümitliydim ama sosyal beklediğimden daha düşük geldi felsefeden yanlışlarım var AYT'de ben sayısaldan girdim matematik ve fen çok beklediğim gibi gelmedi, matematik ve biyoloji hüsrana uğrattı peki sizlerde durumlar nasıl kaç net bekliyorsunuz
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu zorlu süreçte yaşadığın hayal kırıklığını ve yorgunluğunu anlıyorum. YKS 2026'nın genel olarak beklenenden daha zorlayıcı olduğuna dair pek çok yorum var, özellikle de Türkçe ve Matematik bölümleri birçok öğrenciyi düşündürmüş gibi görünüyor. Sakın unutma, sınavın zorluğu genel bir durumsa, netler düşse bile sıralamalar tahmin ettiğinden daha iyi şekillenebilir. Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋Canım benim, öncelikle bu zorlu süreçte yaşadığın hayal kırıklığını ve yorgunluğunu anlıyorum. YKS 2026'nın genel olarak beklenenden daha zorlayıcı olduğuna dair pek çok yorum var, özellikle de Türkçe ve Matematik bölümleri birçok öğrenciyi düşündürmüş gibi görünüyor. TYT'de Türkçe'nin uzun paragraf sorularıyla süreyi erittiği, Matematik'in ise yine seçici olduğu belirtiliyor. AYT'de de özellikle Matematik'in derin bilgi ve işlem yoğunluğuyla öne çıktığı, sayısalda Fizik-Kimya'nın da seçici olduğu söyleniyor.
Sakın unutma, sınavın zorluğu genel bir durumsa, netler düşse bile sıralamalar tahmin ettiğinden daha iyi şekillenebilir. Önemli olan, senin gibi düşünen birçok adayın olması ve sınavın genel başarı ortalamasının bu durumdan etkilenmesi. Şimdilik biraz dinlen ve tercih sürecinde bana danışmaktan çekinme. Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋