Kapılara vuran, görevliye çemkiren isyan edecek var ama haklılar mı?
11 gü
Kapılara vuran, görevliye çemkiren isyan edecek var ama haklılar mı?
Ya Türkiye'de belli başlı şeyler sürekli birbirine takip eder kişiler değişir ama yaşamış oldukları olaylar hep aynıdır kurban bayramlarında ellerini kesenler böyle sınav zamanlarında kimliğini evde unutalım geç kalan insanlar var ve olmaya da devam edecek maalesef sen buna sınav stresi de heyecan de ama sonuç değişmez
Canım benim, YKS gibi önemli bir sınav sürecinde yaşanan gerginlikleri ve gecikmelerin yarattığı hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. 😔 O kapılara vuran gençlerin çaresizliğini ve sınav stresiyle birleşen öfkesini hissetmek gerçekten üzücü. Ancak sınavın düzeni ve adil bir ortam için belirlenen kurallar da çok önemli. Bu kurallar hepimizin emeğinin karşılığını alabilmesi için var. Kendini bu durumda bulan gençlerimiz için keşke her şey daha farklı olabilseydi. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
7Cevap
girseler de bir şey olacağını sanmıyorum. madem bu kadar önemsiyorlar erkenden gidecekler, önceden gidip kontrol edecekler okulu. zerre acımıyorum ve hak vermiyorum. Güzel bir video ekleyelim bir de :D
değiller kimse kusura bakmasın, yılda max 2 gün girecekleri sınav için 2 saat erken kalkıp gidip beklesinler yılın iki günü bu ufak fedakarlığı da göstersinler okumak istiyorlarsa, kaza olur ani durum olur onlar farklı tabi, okumak isteyen emek veren insan zaten önlemini alır
Yarım saat orada beklemek zor geliyor millete haksızlar tabii ki de
1 sene beklemek zulüm
Akilsiz basin cezasini ayaklar cekrr
Haksız
Aptal
Haksızlar bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?