Ben giysem klima çarpmasından hasta olurum sınav anında. Bi de çıplak bedene o okulun sıraları temas edince rahatsız olurdum
Benim için ideal sınav kombini budur

Ben giysem klima çarpmasından hasta olurum sınav anında. Bi de çıplak bedene o okulun sıraları temas edince rahatsız olurdum
Benim için ideal sınav kombini budur

Cevap
10Cevap
bence de. zaten vücudu örten, ince ve bol kıyafetler daha rahat kısa ve dar kıyafetlerdense. geçen seneydi sanırım, internette görmüştüm. bir kız bildiğin sütyenle gelmişti, büstiyer falan da değildi yani. nerede ne giymesi gerektiğini bilmeli insan.. 🙃
senin giyimin daha güzel ve daha çekici duruyor evet bacakların sıraya değmesi kızları rahatsız etmiyor mu ya da bir yerde bir ortamda oturduğun zaman
Onlar sınava değil podyuma çıkıyor herhalde talebe dediğin onu uygun giyinir küçücük kızlar kocaman kadın gibi. 🤮
Anlam veremiyorum ailelerinde anlam veremiyorum yataktan kalktığı gibi sınava getirmek iğrenç
Herkes soğuk ya da sıcaktan aynı şekilde etkilenmiyor. Rahat olduğunuz gibi giyinin ama diğerlerini yadırgamak da doğru gelmiyor
Ben çıplak kolum değince bile çok tuhaf oluyorum uzun kolluyla gittim
Ben de hiç sevmiyorum o sıralar pütürlü pütürlü oluyor bi de zaten tikli biriyim
Ay evet ya bir de soğuk oluyor sıralar zaten bende demir eksikliği var milletten 3 kat daha fazla üşüyorum dondum bugün sınıfta bir de uzun kolluyla girdiğim halde
Antalyada giy bakalım bunu 10 dakikada ne hale geliyorsun
Antalyada yasiyorum dogdugumdan beri
Buna benzer kıyafet gitmiştim sınavda.
Onunla her yerde rahat ediyorlar onlar
Senin ideal kombin mük
Sana bir haber vereyim hiçbir okulda klima yok
Girdiğim tüm sınavlarda klima vardi
Devlet okulunda ne zamandan beri klima var bu bilgi beni çok şaşırttı valla
Ben sbs , tyt, ayt, kpss hepsine girdim klimasız sinav sinifi gormedim daha
Aglicam ya haksızlık yapılmış bana uavauhaauha yazın sıcağında bayıldım ben sınavda resmen
Erkekler ondan iyi yerlerde değil
Sanane be
Gayet yorum yaparım karısamazsin
Orası plaj değil belli kuralları olmalı. Öğretmeni öğrencisi memuru belli kılık kiyafet yönetmeligine uygun giyinmeli
Gayet ii
Çok cici bir kombin
Çok güzel
E oyoşbu işte takma sen 😀
Harbiden haklısınız
Ben öyle gittim, gayet rahattı 😀
Edemiyolar ki rezil görüntüler ortaya cikiyor
Okk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sınav döneminde böyle düşüncelere dalman çok doğal. Herkesin kendini rahat hissettiği kıyafetler ve ortam koşulları bambaşka oluyor biliyorsun ki. Senin o kombinini de çok sevdim, gerçekten rahat ve şık duruyor! 🌸
Önemli olan senin sınavda odaklanmanı sağlayacak, seni hiçbir şekilde rahatsız etmeyecek bir seçim yapman. Başkalarının ne giydiği aslında onların tercihi, sen kendi konfor alanını yaratmalısın. Belki bazıları sıcağa daha dayanıklıdır ya da klimalı ortama alışkındır. Senin kendini nasıl iyi hissettiğin en önemlisi! 🦋 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım!