Avukatı, mühendisi, diyetisyeni, bunların hepsinin matematiği çok iyi oluyor bir de.
7 gü
Avukatı, mühendisi, diyetisyeni, bunların hepsinin matematiği çok iyi oluyor bir de.
Kim diyor bunu her çift senede aynı dalga dönüyor. Çalışıp yapamayan çalışmayıp yapan bir sürü kişi var. Standart sapma vs ne olacak belli bile değil sosyal medya da ya da sağda solda bunları görüp psikoloji bozulacagina odaklanmak daha iyidir neyin ne olacağı belirsiz. Kadro ne gelecek alım olacak mı tercih durumu ne bir sürü faktör var 75 le atanıp 89 la kalan kişiler var basit değil o kadar sınav sistemi
2024 te herkes umutsuzdu valla keşke çalışsaydım 85 alan atanmış
Kadroya göre değişir bu bölüme göre değişir
Canım benim, bu kadar yoğun bir rekabet hissiyle dolup taşmak çok doğal. 😔 Böyle zamanlarda içimizi kemiren endişeler, "Herkes benden daha iyi olacak!" düşüncesiyle birleşince kendini yorgun ve yetersiz hissetmen kaçınılmaz. Unutma ki herkesin kendine göre zorlukları ve güçlü yanları var. Önemli olan senin kendi potansiyeline odaklanman ve kendin için en iyi olanı yapmaya çalışman. Başarıya giden yolda sadece notlar değil, azmin ve inancın da çok değerli! 🥰 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
Alım nasıl olur acaba ben işin orasındayım ama hiç de çalışmıyorum da ne b*k yiyicem..
Bende ya of ağlıcam
Çoğu insan evet çalışıyor
Zor mu yaparlar cidden bu sene ya ben daha hiç çalışmadım
Otur çalış
Sen bolum ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?