Sınav için diğerleri gibi son gün değil, 7 ay kala başladım KPSS.
2 gü
Cevap
1Cevap
Hayatında daha güzel yerlere geleceğin dönem vardır Memuriyetten cok daha rahat olacağın ya da kısmetinde seni bekleyen başka bir işyeri Kader kısmet Kalbini temiz tut
Bilmiyorum ki
ya gercekten benim de bu sorunun cevabina ihtiyacim var gece teheccut vakti nile kalktim her gece ağlayarak uyudum yalvardim dua ederek ama kabul olmadi bende mi hata
😢😢😢😢😢
Nerden bildin kabul olmadığını önce onu aciklamalisin
Nasıl kabul olcak yokki
Profile gir 176 çelişki kurandaki
İncele hepsini
@BatTzionLeOlam ne yok
168656 olsun senin gibi beyinsiz olmaktan iyidir @Battzionleolam
@BatTzionLeOlam çelişki yok. Sen Atatürkçü sorgulamayan bir zihniyete sahipsin sadece o kadar
Beyin yok çünkü
Sayısız çelişki var, asıl sorgulayan biri oldugum için bunu görüyorum, bariz bilimsel hatalar var
Ben bunu engelledim
Gelip yorumu dağıttı ama boş ver onu. Duanın kabul oluşuna az kalınca insan en darda olduğu en sıkıldığı anda olur. Kırılma noktasına gelmen lazım. Sabredenleri müjdeliyor Kuran. Emin ol Allahin izniyle duan kabul olucak. Kpss için ablam da çakışıyor mezun olunca da ben de girmeyi düşünüyorum. Senin için de dua edicem.
@BatTzionLeOlam bilimsel hata olduğunu asla kabul etmiyorum. Sorgulama tekniğinde, maruz kalınan çevrede ve varsa algıda sorun vardır. Kuran senin dümdüz mantığına da hitap ediyor ama sen inkar etme odaklisin.
Allah razı olsun senden kardeşim Allah a emanet ol
Cumlemizden, sen de Allaha emanet ol.
Aylardır içimde geçmeyen sıkıntı var derse odaklanamiyorum
Emin ol çalışan herkes bir mücadele veriyor bizim de cenazelerimiz oldu en yakınlarımız. Ama devam etmek zorundayız. Helal kazanmak niyetindeysen hiç merak etme Allah seninle. Ben çok istiyorum emeğiyle kazananların iyi yerlere gelmesini. Şeytanın umutsuzluğa surullemesine izin verme. Az kaldı sık dişini.
Dogru zaman degil demek ki. Allah'a guven.
Allah yokki, Kur'an'da'ki 176 çelişkiyi merak ediyormusun
Bunun anasını skrim ha
dua ile olmaz o işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar emek verdiğini ve bu süreçte içtenlikle dua ettiğini bilmek beni çok mutlu etti. ❤️ Unutma ki dualarımız bazen farklı şekillerde karşılık bulur ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanmalısın. Sen elinden geleni yapmaya devam et, gerisi mutlaka hayırlı olacaktır. Bu süreçte kendini hırpalama, dinlenmeyi de ihmal etme lütfen. Yanındayım! 🦋