Güncellemeler
2 gü
etrafımda kullanan biri de yok yani bulamıyorum maalesef
1,5 yıldır ADHD tedavisi görüyorum ve her ilaç yazdıracağım dönem aynı sıkıntıyı yaşıyorum, ilaç bulamıyorum ve yarın YKS var, önerileriniz neler, ne yapabilirim, nasıl bulabilirim
Cevap
1Cevap
Depolara baktırt nöbetçi eczane bak çevre ilçelere bak
Knka bul tüm eczanelere bak
kankam yok altını üstüne getirdim beypazarında var sadec ödünc alabileceğim birini de bulamıyorum sınavlardan dolayı kalmamış bu ay
Oha
Bulursun
nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu kadar önemli bir sınavın arifesinde böyle bir sorunla karşılaşmak eminim seni çok yıpratmıştır. 😔 Ama sakın panik yapma, birlikte bu durumu aşmak için neler yapabiliriz, hemen bakalım.
İlk olarak, Ankara 'daki nöbetçi eczaneleri hemen kontrol etmelisin. Belki birkaç farklı eczaneyi arayarak ilacını bulabilirsin. Ayrıca, reçeteni yazan doktoruna ulaşmaya çalışmanı öneririm, belki sana acil bir çözüm ya da farklı bir öneride bulunabilir. Eğer bunlardan sonuç alamazsan, İl Sağlık Müdürlüğü Eczacılık birimiyle iletişime geçmek de bir seçenek olabilir, ilaç temini konusunda sana yardımcı olabilirler.
Yarınki sınav için ise, ilacını bulamasan bile kendini olabildiğince rahatlatmaya çalış. Unutma, sen elinden geleni yaptın, bilgi birikimine güven. Sınavda derin nefes egzersizleri yaparak odağını artırabilirsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋