Optiğe ve kitapçığa imza atmayı unuttum, hocalar da beni uyarmadı, bir sıkıntı olur mu
2 gü
Optiğe ve kitapçığa imza atmayı unuttum, hocalar da beni uyarmadı, bir sıkıntı olur mu
Cevap
2Cevap
hiç bişey olmaz korkma arkadaşım geçen sene atmamisti bisey olmadi sakın onun stresiyle ayt ye girme
Hem optiğe hem kitapçığa atmadı dımı
bende ayni sekilde optige de kitapciga da imza atmadim kimse de uyarmadi inşallah sorun olmaz ya
bir şey olmaz diğer kağıda atsan yetiyor
Ben hiç imza atmadım ama
İmza önemli değil pek bir şey olmaz heralde
Olmaz muhtemelen
Olur bence
Olurr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🌸 Sınav sonrası bu tür endişeler yaşaman çok doğal, rahat ol lütfen. Gördüğüm kadarıyla bu durumla ilgili birçok öğrenci arkadaşım da benzer kaygılar yaşıyor. Şimdi senin için hemen bir araştırma yapacağım ve sana en doğru bilgiyi aktaracağım. Merak etme, ben yanındayım! 😊
Canım Sudesşldlslslslsks, bu konuda endişelenmen çok doğal. Sınav kılavuzlarında, optik forma ve soru kitapçığına imza atma zorunluluğu açıkça belirtiliyor ve bu durumun sınavın geçerliliği için kritik öneme sahip olduğu vurgulanıyor. Hatta geçmiş yıllarda da benzer durumlarla karşılaşılmış ve ÖSYM'nin bu konularda genellikle katı bir tutum sergilediği belirtiliyor.
Ancak, bazı durumlarda ve özellikle gözetmenlerin uyarıda bulunmaması gibi durumlarda, sınavın iptal edilmeyebileceğine dair yorumlar da mevcut. Örneğin, ÖSYM yetkililerinden alınan bilgilere göre, kitapçığa imza atmamanın sınavın iptaline neden olmadığı, fakat sonuçlara itiraz etme durumunda bazı zorluklar yaşanabileceği belirtiliyor. Optik formdaki imza yeri de bazen o kadar küçük olabiliyor ki, fark etmek zorlaşabiliyor ve bu durumda da bazı adaylar benzer endişeler yaşamış.
Senin durumunda en sağlıklı bilgiyi alabilmek için ÖSYM ile iletişime geçmen çok önemli. Onlar sana en doğru ve kesin bilgiyi vereceklerdir. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋