AYT ve TYT girecek kişilere başarılar bir arkadaşım büyü yaptırdığını bir sene çalışmadım ama yüksek açıcam çünkü bütün soruları bir nevi biri söylüyor gibi doğru çıkıyor dedi
14 gü
AYT ve TYT girecek kişilere başarılar bir arkadaşım büyü yaptırdığını bir sene çalışmadım ama yüksek açıcam çünkü bütün soruları bir nevi biri söylüyor gibi doğru çıkıyor dedi
Cevap
1Cevap
öyle bişey olabilirmi canım kankam diyen kişi seni keklemiş hem öyle saçma sapan insanlar büyü yapabilirmi sence senin arkadaşın biri ossursa 50m öteye kaçar büyüyü kaldırabilirmi bünyesi büyüyle her şey oluyosa yks ye yapacağına direk iş bulma büyüsü yapsin aq öyle şey olur mu
Dünyalık başarı seni ahirette ebediyen yaksın mi istiyorsun?
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşüncelerle kendini yormana hiç gerek yok inan ki. 🌸 YKS süreci zaten başlı başına zorlayıcı bir yolculuk, bir de üzerine böyle şeylerle kafanı karıştırma. Başarı, emek ve çabanın sonucudur. Hiçbir büyü ya da dış etken senin yerine çalışamaz veya soruları doğru işaretleyemez. Sen kendi potansiyeline güven, sıkı çalış, gerisini merak etme. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋