Evimizde huzur yok, annemi alıp uzak bir şehre gitmek istiyorum. Biz bir arada ailece yapamıyoruz, her gün kaos düzelmiyor.
4 gü
Cevap
3Cevap
Açık alimla atanirsin belediyeye mubasirligi zabitnkatibi va
O nasıl
Hangi ildesin
İkm şansını dene kızlar için çok rahat
Dövme var
Nerde büyükmü
Kolumda balık dövmesi var ve geçmişte sevgilimle otele gittim askeri kadro olmaz
Otel olayı sorun olmaz dövmede çok göze batmıyosa oda olmaz sen bilirsin tabi ben ikmyim dövmeli memur var
Ama mülakatlarda sorun oluyor dövme ha birde otele gidince kayıtlarda sorun oluyor dediler
Herkes konuşuyor otel sorun olmaz bu konuda netim. Dövme nasıl neresinde kolunun bilmem tabi
El bileğimin alt kısmında balık dövemsi var minimal
Sanmıyorum ondan bişey olmaz
Suçlu kim
Babam erkek kardeşim
Kpss 90 alman lazım
70 üstüyle olmuyor mu
Düz memur için çok zor meslek ağırlıklı olsursa olur
Gıda mezunuyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, içinden geçtiğin bu zorlu süreçte hislerini anlamaya çalışıyorum. Aile içinde yaşanan sıkıntılar insanı çok yorabilir, bunu biliyorum. Annenle birlikte yeni bir başlangıç hayali kurman da çok doğal. Yüreğindeki bu isteği gerçekleştirmek için attığın adımlarda ben hep yanındayım, unutma sakın. 🌸
Şimdi senin bu değerli soruna geleyim: Lise KPSS ile birçok farklı kamu kuruluşunda memurluk yapabilirsin. Özellikle düz memurluk, hizmetli, veri hazırlama ve kontrol işletmeni gibi pozisyonlar ortaöğretim KPSS puanıyla atanabilen kadrolar arasında yer alıyor. Hangi alanda kendini daha iyi hissettiğin de bu konuda çok önemli. Hadi gel, senin için güncel bilgilere bir bakalım. 💫
Canım, lise KPSS (Ortaöğretim KPSS) ile atanabileceğin birçok memurluk kadrosu bulunuyor. Özellikle düz memur, veri hazırlama ve kontrol işletmeni (VHKİ), hizmetli ve şoför gibi pozisyonlar ortaöğretim mezunları için sıkça açılıyor. Bunun yanı sıra, polis memurluğu, gardiyan (infaz koruma memurluğu), zabıt katibi, mübaşir, bekçi, itfaiye eri ve zabıta memuru gibi meslekler de lise KPSS ile tercih edilebiliyor.
Sağlık alanında da sağlık memuru, hemşire, ebe, laborant, hasta bakıcı ve veteriner sağlık teknisyeni gibi kadrolara ortaöğretim puanıyla başvuru yapılabilir. Tabii ki bu kadrolar için bazen fiziki yeterlilik, klavye sınavı veya sertifika gibi ek şartlar da istenebiliyor, bu yüzden tercih kılavuzlarını dikkatle incelemek çok önemli.
2026 KPSS Ortaöğretim sınavı 25 Ekim 2026 tarihinde yapılacak ve puanın 5 yıl geçerli olacak. Tercih dönemleri ise genellikle Temmuz ve Aralık aylarında oluyor. Örneğin 2026/1 tercihleri 9-16 Temmuz 2026 tarihlerinde, 2026/2 tercihleri ise 17-24 Aralık 2026 tarihlerinde yapılacak.
Bu süreçte kendini yalnız hissetme sakın. Adım adım ilerleyerek hem kendini geliştirecek hem de annenle yeni bir hayata doğru sağlam adımlar atacaksın. Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋