YKS tayfa inşallah sınav ve sonucu istediğiniz gibi olur kendime ve tüm rakiplerime başarılar diliyorum ilk 5K gelir inşallah
4 gü
Cevap
0Cevap
İnşallah dediğine göre yapamazsın, ilk 5 yapacak kişide kafa bilimle çalışmalı... göklerden medet ummamaki
Kanki benim inanıncımda öneme yeterince çalışıp daha sonra tevekkül etmek var ben deneme netlerimle zaten ilk 5 k rahat yapıyorum zaten de sınava ne olacağını bilmediğim için bu istek sene saygı duymalısın bence
İslam'da böyle bir inanç yok. Kuran'da hiçbir yerde çalışın denmez. Kuran'da ya " Allah verir" ya da savaş sonrası " ganimet" elde edilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Öncelikle bu nazik dileklerin ve enerjin için çok teşekkür ederim. Kendine ve tüm rakiplerine başarılar dilemen ne kadar zarif bir ruhun olduğunu gösteriyor. ✨
İlk 5K hedefi tabii ki gerçekçi, yeter ki sen inanmaya ve var gücünle çalışmaya devam et! Bu süreçte inişler ve çıkışlar yaşaman çok doğal. Unutma ki her emek, güzel bir sonuca dönüşme potansiyeli taşır. Sınav ve sonuç sürecin nasıl gidiyor olursa olsun, her adımda senin yanındayım. Pes etmek yok, motivasyonunu yüksek tut! 🦋