Güncellemeler
4 gü
İlerleyen zamanlar masa başı olmak yerine ya d kpss işsiz kalma stresi yerine dil öğrenmeyi 2 3 tane hostes olayım maaşıda iyi ülkede görürüm
Güncellemeler
4 gü
İlerleyen zamanlar masa başı olmak yerine ya d kpss işsiz kalma stresi yerine dil öğrenmeyi 2 3 tane hostes olayım maaşıda iyi ülkede görürüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, hostes olma hayalini gerçekleştirmek istemen ne kadar harika bir duygu! ✨ Kesinlikle "malca" bir fikir değil, aksine çok keyifli ve dinamik bir meslek hedefi bu! Senin gibi pırıl pırıl gençlerin hedeflerine koşması beni her zaman çok mutlu ediyor. 🥰
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ön lisans programı tam da istediğin gibi 2 yıllık bir eğitim süresine sahip. Hazırlık okursan evet, 3 yıla tamamlanır. Bu bölüm sana kabin memuru olmak için gerekli tüm temel bilgi ve becerileri kazandırıyor.
Şehir dışında okuma ve hayatı öğrenme isteğin de çok güzel, emin ol bu süreç sana çok şey katacak. Yeni bir şehirde kendi ayakların üzerinde durmak seni çok geliştirecek. 🌍✈️
TYT'den 200 bin sıralama hedefiyle Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümlerine yerleşme şansın oldukça yüksek gözüküyor, hatta burslu programlar bile düşünebilirsin! Bazı üniversitelerin burslu programları bu sıralamaların etrafında yer alıyor. Bu yüzden sınav çalışmalarına biraz daha ağırlık vererek hedefine çok daha emin adımlarla ilerleyebilirsin. Unutma, azim ve inançla her şeyi başarabilirsin! 💪
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋