Yarın YKS var ama umudum yok. 2. mezun senem, artık çalışmaya takatim kalmadı ve istemediğim bir bölümde okumak da istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım
11 gü
Cevap
6Cevap
Bende ya sabahtan beri ağlıyorum gözüme uyku girmiyor
Gazamız mübarek olsun aşko
muhtemeln 3. mezun senende de calismicaksin boşuna bence kendini yorma ve kandırma
Evet ahsjsjd
Hangi bölümü istiyordun ki bir de sen ne giyeceğini düşündün mü bir tek düşünen ben miyim ya
Bu sınav boştur ama bunu sonradan anliycaksiniz yaptığınız strese döktüğünüz tere deymiyor
İç mimarlık yazıp 2 yıl sonra tekrardan hazırlanmalı mıyım
Bunun yerine git markette vs çalış paranı kazan kendine bak
Ama okumakta istiyorum
Ne olcak sonunda boşta kalican tıp okumadigin sürece hepsi boş tüm bölümler bak herkesin hakine
Hayır iş imkanım var
Oku sonra ağla
Aile şirketimiz var
Ne güzel o zaman fazla dert etme biz ağlamaya devam edelim
Bence gir sinava istedigin bolum tutsa tutmasafa bur puan yap sonra ne is yapmak istiyorsan o isi yapan kisiyi bul o isi ogren o sirada sinava hazirlan birde bana opucuk yollla
Sil öğrenip yurtdısı ausbildung araştırmanı öneririm. Hem meslek yapıp okuyorsun, hemde çalışıyorsun. Üstünede 3 sene güzel para alıyorsun
Yaşamak istemiyom harbiden
Elinden geleni yap mantıklı bir bölüm seç
İstediğim bölümü okumak istiyorum
Kpss ye gir
Kpss mi
Ne oluyorki
Memur olmak istemiyorum
Mühendislik istiyorum
benim 5. senem
Niye umutsuzsun
İş hayatına atıl
Ama okumak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 İkinci senen ve tüm bu yorgunlukla umudunu kaybetmen çok doğal. Ama unutma, yarınki sınav sadece bir gün ve senin değerini, potansiyelini asla belirlemez. Şimdi derin bir nefes al ve yarın elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklanmaya çalış. Sonuç ne olursa olsun, yanında olacağım! ✨🦋 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Ne yapacağım peki
Önce bu akşam güzelce dinlen, yarın sakince elinden geleni yap olur mu? 🧘♀️✨ Sonrasını birlikte düşüneceğiz.