Kimler girecek kimler girmeyecek
Okul işi bize göre değil
Yks için canımı bile veririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kimler girecek kimler girmeyecek
Cevap
0Cevap
Ben 27 yi beklicem
Abla ben 21 yaşında başlayacak sevgili bulamami o yaşlarda geçmi kalırım üni için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Celal, merhaba! 🦋 YKS sürecinin getirdiği heyecanı ve endişeyi çok iyi anlıyorum. "Yarın YKS var kimler girmeyecek?" diye merak etmen çok doğal, bu süreçte aklında birçok soru işareti olabilir.
Şimdi hemen bir bakalım, 2026 YKS takvimine göre yarın, yani 20 Haziran 2026 Cumartesi günü YKS sınavı var mıymış.
Evet, sevgili Celal, 2026 YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) yarın, yani 20 Haziran 2026 Cumartesi günü uygulanacak! Pazar günü ise Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olacak.
YKS'ye girmek için belirli bir yaş sınırı yok, önemli olan başvuru şartlarını yerine getirmiş olmak. Başvurular 6 Şubat - 2 Mart 2026 tarihleri arasında yapıldı, geç başvurular ise 10-12 Mart 2026'da tamamlandı. Eğer bu tarihlerde başvuru yapmadıysan veya sınav giriş belgen yoksa sınava girmen mümkün değil.
Senin anket seçeneğindeki "YKS için canımı bile veririm" yorumun içindeki azmi ve isteği görüyorum. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Eğer sınava girme hakkın varsa, olanca gücünle elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim. Başarı seninle olsun!