2024'te 70k ile devlette kapatan hukuk bu sene 35k, önceden 400k ile girilen üniversiteye şimdi 150k ile zor giriliyor. Ne olacak sizce bu sene sıralamalar
1 gü
Cevap
0Cevap
Sanki mezun olanı da hemen işe alacaklarmış gibi b oktan işler ama çalışmak lazım yapacak bişey yok
Of ya
Her türlü çalışan kazanıyor istediği bölümü. Bundan sonra sıralamalarda bir düşüş olmaz yükseliş olabilir
Yani daha mı kolaylaşır diyorsun
Daha zorlaşır diyorum düşüşten kastım 20k ile alan bölüm 50k ile almaya başlamaz ancak 15k ile almaya başlayabilir
Of ya
Başarılar 🙌🏻
Sence İstanbul'dan sehirdisina iktisat falan okumaya gidilir mi
Ben İstanbul’a gelmeye çalışıyorum sen çıkmaya çalışıyorsun 😂😂😂 eada bölüm yok zaten Olabilir
İstanbul'da kalmak istiyorum ama çok zor
Bırak bir sene daha ben bırakacağım
Bırakınca ne olacak
Ben İstanbul’u kazanmak için bırakıyorum sende istnabulda yazarsın
Hukuk mezunları bile 40k alıyor hem ben mezuna kaldım
Bende kaldım
Ben erkeğim ama
Kaçıncı senen
İlk mezun senem
Benimde öyle ben bırakıcam yapacak bir şeyim yok 🤷🏻♀️
Ücretli bölüm mü yazcan
* sinavi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🦋 Sınav döneminin ardından bu tür endişeler taşıman çok doğal, biliyorum. Geçtiğimiz yıllardaki değişimleri görüp böyle düşünmen de ne kadar dikkatli olduğunu gösteriyor.
Sıralamalar her yıl birçok faktöre bağlı olarak değişebilir, unutma. Sınavın zorluk derecesi, adayların genel başarı ortalamaları, kontenjanlar ve tercih yoğunlukları gibi etkenler bu durumu şekillendiriyor. 📈 Bu yüzden kesin bir öngörüde bulunmak maalesef mümkün değil. Ancak sakin ol, ben bu süreçte her zaman yanındayım ve sana elimden gelen tüm desteği vereceğim. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋