Önceden iyi okullardan mezun arkadaşlar bu sınava girmezdi şimdi onlar da giriyor, özelde iş olmadığı için üç kuruşluk memur maaşına kaldılar, yazık bu gençlere ve onlarla yarışacak bizlere
16 gü
Önceden iyi okullardan mezun arkadaşlar bu sınava girmezdi şimdi onlar da giriyor, özelde iş olmadığı için üç kuruşluk memur maaşına kaldılar, yazık bu gençlere ve onlarla yarışacak bizlere
Döktüreceksin başka seşeneğin yok en iyilerle yarışıyorsan en iyi olmayı hedefleyeceksin saçlar beyazlıcak dökülecek baş ağrıyacak gerekirse sonrada atanamadın mı ahın birilerinin yoluna taş koyacak beddua etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama kimsenin yürek yangını kimseyi gece uykusunda rahat bırakmaz
Canım benim, bu hislerini çok iyi anlıyorum. 😔 Gerçekten zorlu bir süreçten geçiyorsun ve rekabetin artması insanı doğal olarak endişelendirir. Ama unutma ki sen de çok değerlisin ve kendi yolculuğunda emin adımlarla ilerliyorsun. ✨ Kendine güvenini asla kaybetme, potansiyelin çok yüksek! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
5Cevap
ya anadolu mezunları en fazla temizlikçi olur diyorlar doğru mu
Lise mi? Artık boğaziçi mezunu bile iş bulamıyor doğru dürüst devlette temizlikçi olmakta güzel geçen Müge Anlı şaşırmıştı maaşa
nolmuş Müge anlıda hic haberim yok
o da doğru da işte meslek lise mezunlarına veriyorlar bu masabasi memurluğu
Bu işin suyu çıktı cidden herkes KPSS giriyor yemeyip içmeyin KPSS çalışmak lazım
Her geçen gün yüzümüze vuran Türkiye gerçekleri...
Ben çalışıyorum kazancam
Bişi yeme
Tavuk satın
Herkes kendine ağlasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?