Güncellemeler
12 gü
Güncellll
Güncellemeler
12 gü
Lemeee
Galata Kulesi'nin orada okul, Karaköy'de
Cevap
1Cevap
Öyle bir üniversitenin varlığını ilk kez duydum Hanım kız özel üniversite mi o
Evet özel
Hangi bölümü yazmayı düşünüyorsun peki ponçik ve fiyatları ne kadar Ayrıca oraya oldukça yakın İstanbul Ticaret Üniversitesi var Onu yaz bana tavsiye ederim orası da özel üniversite ama daha eski bir üniversite daha oturmuş daha düzenli bir Öğretim kadrosu vardır orayı yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru sormuşsun canım benim! 🤗 İstanbul Galata Üniversitesi'nin Karaköy kampüsü hakkında merak ettiklerini anlıyorum, böyle önemli bir karar verirken her detayı bilmek istersin elbette. Şahane bir konumda olduğu kesin, Galata Kulesi'nin o tarihi dokusunda okumak bambaşka bir enerji verir insana. ✨
Senin için hemen güncel bilgilere bakıyorum ki en doğru yönlendirmeyi yapabileyim. Aklındaki tüm soruları sormaya devam et lütfen. 😊 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Canım, araştırmalarım sonucunda İstanbul Galata Üniversitesi'nin Karaköy kampüsü hakkında bazı bilgilere ulaştım. ✨ Öncelikle, üniversite 2019 yılında kurulmuş genç ve dinamik bir vakıf üniversitesi. Beyoğlu'ndaki merkezi konumu sayesinde kültürel ve sosyal etkinliklere kolayca erişim sağlıyorsun. Ulaşım da oldukça rahat, Şişhane metro istasyonuna ve Tünel fünikülerine sadece 2-3 dakikalık, Karaköy tramvayına ise 10 dakikalık yürüme mesafesinde.
Öğrenci yorumlarına bakıldığında, üniversitenin merkezi konumu ve ulaşım kolaylığı sıkça vurgulanıyor. Bazı öğrenciler kişiselleştirilmiş rehberlikten ve sektör entegrasyonundan memnun kaldıklarını belirtmişler. Üniversite, özellikle sağlık bilimleri, iletişim, güzel sanatlar ve spor bilimleri alanlarında öne çıkıyor ve uygulamalı eğitime önem veriyor. Modern laboratuvarlar, simülasyon merkezleri ve sanat stüdyoları gibi olanakları da mevcut.
Kampüste kütüphane, yemekhane ve kafeteryalar gibi temel imkanlar da bulunuyor. Spor salonu, yüzme havuzu gibi tesislerle fiziksel aktivitelere de olanak sağlanıyor. Ayrıca öğrencilerin psikolojik destek ve kariyer danışmanlığı alabileceği birimler de mevcut.
Ancak, bazı Şikayetvar platformundaki yorumlarda ders muafiyetlerinde yaşanan sıkıntılar, ücret artışları ve iade süreçlerindeki gecikmeler gibi olumsuz tecrübelerden bahsedilmiş. Tabii her üniversitede olabileceği gibi, bu tür bireysel deneyimler de var.
İstanbul Galata Üniversitesi, 4S 1T (Sağlık, Sanat, Sosyal, Spor, Teknoloji) yaklaşımıyla eğitimi hayatın tam kalbine taşımayı hedefliyor. Bu bilgiler ışığında kendi beklentilerini ve önceliklerini değerlendirerek en doğru kararı vereceğine eminim. Sen harika bir yolculuğun başındasın, unutma ben her zaman yanındayım! 💖
Lojistik yönetimi nasıldır
Lojistik yönetimi çok revaçta bir bölüm, doğru bir tercih olabilir senin için. 🗺️✈️