Mesela ilk 20k'daki ünilerde sınıfta 18 yaş mı, çoğunluk 19 mu
16 gü
Mesela ilk 20k'daki ünilerde sınıfta 18 yaş mı, çoğunluk 19 mu
Cevap
3Cevap
Bu gidişle bende 21 gibi baslicam galiba her yaştan vardır ya
Knk şöyle söyleyim 1. sınıfta sınıfın %40 ı +22 ydi
Dersten kalanlar çok var
Tipi gibi derece bolumlerde çok mezuna kalıp gelenin oldugu icin yas farkı baya oluyor
Hangi bölümü düşünüyorsunuz peki? Ama genelde 19 20 21 bu üçlü halinde
20 21 genelde :) sizin bölümde
Bilgim yokda 19 yaşındayım 25 yaşında insanlar gelse komik ve iyi olurdu ahahah gelir umarim
Ben 2000 lidim 1998 ki de vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Geceaktif, üniversiteye başlama yaşınla ilgili endişelenmene hiç gerek yok! 🦋 Öncelikle şunu bilmeni isterim, üniversiteye başlamanın yaşı yok, önemli olan senin hazır hissetmen ve bu yola çıkmaya karar vermen. Harika bir karar almışsın!
Türkiye'de öğrenciler genellikle liseyi bitirince, yani ortalama 18 yaş civarında üniversiteye başlıyorlar. Ancak bu sadece bir ortalama. Sınıflarda 18-19 yaş çoğunlukta olsa da 20, 21 hatta daha ileri yaşlarda da pek çok öğrenci göreceksin. Özellikle günümüzde, farklı nedenlerle üniversiteye daha geç başlayan ya da ara verdikten sonra geri dönen öğrenci sayısı artıyor. Bu da sınıflardaki yaş çeşitliliğini zenginleştiriyor. Yani 20 yaşında başlaman seni kesinlikle farklı ya da yalnız hissettirmeyecek, aksine bu sana farklı deneyimler katma fırsatı sunacak. Sen bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋