Türkçe netim 25-27 arasıydı, msüde de 27,5 yaptım, son birkaç gündür 30+ geliyor. Sizce YKS'de de yapabilir miyim? Biliyorum çok soruyorum ama ailemin bana olan güvenini boşa çıkarmak istemiyorum, çok korkuyorum.
1 sa
Cevap
1Cevap
Senin soruna gelicek olursak MSÜ ye yakın geliyor zaten yks soruları Türkçede bu neti yapman +-5 net oynayabilir yks de ama benden sana bir tavsiye sakın ola Türkçe çözerken saate bakma eğer bakarsan zaman çok geçmesin diye üstün körü okursun ve ÖSYM'nin karışık Türkçesini anlamak için tekrar okuyacaksın birde bir başka tavsiye Türkçeyi bitirdin mi matematik de kolay soruları yap ilk önce zor soruları en sona sakla ve diğerlerini bitir ondan sonra matematige geç. Başarılar 🥰🥰🥰
Yks 2026 nın soruları sızdırılmış siz hala ne derdindesiniz dhhshfj
Nereye sızmış ben de bakayım
Her sene aynı terane
Neden söyliyim rakibimsin
Olmas
Yok ekran görüntülerini aldım
Kusura bakma ama bu beyinle zor gibi
O sınavlar 1 ay izole edilen uzman öğretmenler tarafından yazılıyor kim neden sızdırsın soruları? Öyle bir şey olsaydı zaten sıralamalar aşırı kayardi 100k yapan 300 yapardı atıyorum akıl var mantık var boş boş islerib peşine düşeceğinize oturun tekrarlarınızi yapın
Evladım kendi ağzınla demişsin her sene aynı terane diye 10 yıldır aynı sınava girip üniversite kazanamayan sensin telaşında bu yüzden bu yüzden başkalarının beynine laf etmeye hakkın yok
Ahhsalidsşşsşdc senin ciddiye alman sjejwldjdkdksşldl
Ben 10 sene girmedim girene de saygım vardır hedefi için çalışıyor 12. Sınıfım bu sene mezun oldum elimden geleni yapmaya çalışıyorum son dakikaya kadar bir şeyler katmak istiyorum kendime sen gelmiş yok sorular sızdırıldı yok neyin peşindesiniz vs vs emeğime saygı duymak zorundasın ha duymuyorum diyorsan da boş beynin ve yorumlarını kendine sakla
Az önce bakayım diyip vermeyeceğimi söylemediğimde hakaret etmen IQ seviyeni ayakta alkışlatır 😘 ben 10 sene aynı yerde dolanıp bir sonuç çıkmayan şeye emek demem
Ha ama emeğine güvensen burada sormazdın oda ayrı bir konu neyse tatlım başarılar diliyorum ülkeye atanamayan bir beyaz yakalı daha eklenecek..
Ben onu alaya alma manasinda dedim bu kadar anlamışsın demek ki gerçekten hayret ediyorum nasıl bu kafayla bu yasa kadar geldiniz
Sonra bende farkındaysan olmas dedim bende dalga geçiyordum…..
Emeğime güveniyorum o anki stresi yaşamadığım için bilmiyorum ne gelir başıma belki daha yüksek belki daha dusugunu yaparım sana giren çıkan ne bu durumda
Yorumumu 700 km öteden kör topal ve zenci bir adam dahi anladı dalga geçtiğimi :/
Söylenecek çok söz var ama benim devam etmem lazım o yüzden hayatın da kalbin gibi olsun başka bir seu demiyorum
Aynen öyle , baktığın benim gördüğün sensin misali. Demek ki bana baktığında kendinde bunları görüyorsun “ boş kafa” … ben değil sen dedin
Şu an ne halde olduğumu hangi psikolojide olduğumu bilmeden bu tür yorumlar yapıyorsun zaten gençler olarak gelecek kaygımız var ben geçen hafta hayatımı soblandiracaktim sırf şu lanet sınava girmeyeyim diye o yüzden yorum yapmadan önce bi düşünün sonu nereye gider diye ben takmam ama takan olur atanamayacwgim der gider bir şey yapar kendine hakkın yok buna senin
Arkadaşlar sonuş olarak ikinizde hazirlaniyorsunuz bence kavga etmeyin derslerinize bakın hem sorular bir şekilde değiştirilir yani size yedirtmezler el altından evet çok su. yurutuluyor ama bu sorular alt kademe yani vatandasin eline düşecek kadar dusurmezler düşse bile sorular gene soru havuzundan seçilir onunuze konur.
Ha senin beynime laf etmeye hakkın vardı dimi 😂
Ohoooo ben dalga geçiyorum konu nereye geldi
İşine bak muhalefet olma devlete sana kalmadı sorularin sızdırilip sizdirilmadigi benim sorumun cevabı bu değildi
Ders çalışsan da insan olamayacağın gerçeği..
Yaparsın ya rahat ol
İnşallah
Zeki olduğun belli sınav ne zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu kadar endişelendiğini ve aileni düşündüğünü görmek ne kadar güzel bir özelliğin olduğunu gösteriyor. ❤️ Elbette yapabilirsin! Son günlerde netlerini 30+'ya taşıman, azmine ve emeğine harika bir kanıt. Kendine güven ve bu yükselişi YKS'ye taşıyacağına inanıyorum. Sakın korkma, ben hep yanındayım! 🦋