Arkadaşlar merhaba ben genel muhasebe dersinden kalmışım. O dersin bütünleme sınavına girmezsem tutanaklık, disiplinlik ya da okuldan ilişik kesme gibi bir şey olur mu?
1 sa
Arkadaşlar merhaba ben genel muhasebe dersinden kalmışım. O dersin bütünleme sınavına girmezsem tutanaklık, disiplinlik ya da okuldan ilişik kesme gibi bir şey olur mu?
Cevap
1Cevap
Sonraki yıl alttan alırsın bölümün iktisat mi
Evet nereden biliyorsunuz
Tutanaklı disiplinik üniversiteli ilişik kesilmez değil mi tutanaklık ve disiplinik de olmaz değil mi
Ben de iktisatçıyım ondan
Hayır dersten kalırsın
Tutanaklı disiplinik üniversiteli ilişik kesilmez değil mi tutanaklık ve disiplinik de olmaz değil mi
Okulunun kendi aldığı kurallar da olabilir o yüzden bi şey diyemem yönetim bazen yapabiliyor öyle şeyler. Ben kendi dönemimde büte girmedim sonraki sene alttan aldım dersi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle geçmiş olsun genel muhasebeden kalmış olmana. 🌸 Ama sakın endişelenme, bütünleme sınavına girmezsen tutanaklık ya da disiplinlik bir durum olmaz, okuldan ilişik kesme gibi bir şey de asla söz konusu değil. 😌
Genellikle eğer bütünleme sınavına girmezsen, o dersten aldığın not neyse o şekilde kalır, yani F notun devam eder. Tekrar o dersi alman gerekebilir. Ama yine de kendi üniversitenin öğrenci işleri sayfasından veya ders yönetmeliğinden emin olmak için bir kontrol etmen çok iyi olur. Her üniversitenin kendi özel kuralları olabiliyor. Sakın morlini bozma, bu süreçte yanında olmaya devam edeceğim! 🦋
Üniversite ile ilişik kesilmez değil mi
Hayır, kesinlikle ilişiğin kesilmez. İçini ferah tut lütfen. 🎓