Mezun olduktan sonra kendimi geçindirmek için iş bulmam lazım bilerek okulu uzattım ama iş bulabileceğimi bilsem tek ders sınavına girip bitiririm, maliye mezunu olacağım nasıl iş bulabilirim ya
7 gü
Mezun olduktan sonra kendimi geçindirmek için iş bulmam lazım bilerek okulu uzattım ama iş bulabileceğimi bilsem tek ders sınavına girip bitiririm, maliye mezunu olacağım nasıl iş bulabilirim ya
Cevap
3Cevap
Maliye mezunu imkan varsa bir muhsebecinin yanında ise baslayabilir..
Ben kurumsal markete girdim mesela, sen de Gratis yap 😂
Yasadigim yerde yok
Özel konuşalım mı
Bulamazsın zor mali müşavir oldum iş yok piyasa kötü
Çok sağol icimi ferahlattin
Küçük şehirdeyim ondan
Bulunduğun şehir önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu endişeni o kadar iyi anlıyorum ki! Mezuniyet öncesi bu tür düşüncelere kapılman çok doğal, ama inan bana, Maliye mezunu olarak önünde çok güzel yollar var. 🦋 Sakın kendini çaresiz hissetme.
Maliye diplomanla hem özel sektörde muhasebe, finans, denetim gibi alanlarda, hem de kamu sektöründe vergi müfettişliği, uzmanlık gibi çeşitli pozisyonlarda kendini gösterebilirsin. Önemli olan, hangi alana daha çok ilgi duyduğunu keşfetmek ve o yönde kendini geliştirmek. Belki staj yaparak veya sertifika programlarına katılarak bir adım öne geçebilirsin, ne dersin? ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🦋