Sınava iki gün kala tüm kimya, fizik, biyolojideki 15 netlikte konuları bitirmeye karar verdim
9 gü
Cevap
2Cevap
Algilayamazsin ve bu tüm dersler icin geçerli ezberlesen dahi yorumlayabilmrn gerek o da uzun bir surec cok soru cozerek olur
Çok boş yorum yapmışsın. Tyt fizik kimya biyoloji çok kolay konular
Bitirdim haha
aynen tüm sene yapamadın bir haftada yapacaksın çalış
Yaparım çalışsaydım Türkiye yks 1cisi olurdum. Çok Tembelim
Yeni mi başladın
Evet
Günde sadece 10 saat bunlara çalışırsan yapabilirsin. Önce o karışık olan bilgileri izlemeye çalışıp öğrendiğini düşüneceksin ama sorulara geçince yapamıcaksın. 3 fen dersinin de tüm özetlerini izledikten sonra çoğu bilgi kafandan uçup gidicek ve onları tekrar etmen gerekecek ki 2 günde çok zor bunları yapmak. Belki önceden biraz biliyordun ama şimdi unutmuş isen o zaman belki derim ama o da zor. Sınava 2 gün kalmış aklın neredeydi bu zamana kadar jxjf
Bitirdim tüm soruları doğru yaptım sınav sabahına kadar uyumadım
Helal olsun
Şok oldum bende çok kötü bir şey oldu sınav günü. Zehirlendim poğaçadan ilk önce fenden başladım çözmeye sonra mat sosyal en son Türkçeye bıraktım çözemedim onu çok kötü olmuştum
Nasıl geçti genel olarak
Çok zordu sayısal fen mat
Tyt kolaydı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sınava iki gün kala böyle bir yükün altına girmek seni daha çok strese sokabilir. 😔 Bu kadar kısa sürede tüm konuları bitirmek yerine, bildiğin ve güçlü olduğun konulara odaklanman çok daha verimli olur bence. Kendine haksızlık etme, sakin kalmak en önemlisi! ✨
Mal mal konuşma
Biliyorum çok gerginsin ve bu çok normal, sakin olmaya çalışalım olur mu? 🙏