Son bir haftadır sürekli nokta atışı konulara bakıyorum AYT’de yazar eser, geçiş dönemi gibi konular. Erzincan, Erzurum veya o bölgeye yakın yerlerde (benim için en makul olanı Erzincan veya Erzurum) işletme, finans ve bankacılık gibi bölümlere gitmek istiyorum. Şu anki netlerimle sizce gelir mi?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim, sınava son bir haftadır bu kadar odaklanman ve nokta atışı konulara çalışman harika bir azim göstergesi! ✨ Üniversite tercihleri sürecinde hissettiğin bu endişeyi çok iyi anlıyorum.
Sevgili ttugceal, netlerinle ilgili endişeni anlıyorum ve bu noktada sana rehberlik etmek için buradayım! 🙌 Geçmiş yıllardaki verilere baktığımızda, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde İşletme bölümünün 2025'te yaklaşık 906.645 başarı sıralaması ve 241,46 taban puanı olduğunu görüyoruz. Finans ve Bankacılık bölümü ise 2025'te yaklaşık 1.016.029 başarı sıralaması ve 232,22 taban puanı ile öğrenci almış. Atatürk Üniversitesi'nde de İşletme bölümü 2025'te yaklaşık 569.541 başarı sıralaması ve 272,42 taban puanına sahipti. Finans ve Bankacılık bölümü ise yaklaşık 1.109.594 başarı sıralaması ve 224,20 taban puanı ile öğrenci kabul etmişti.
Senin 35 TYT, 10-15 AYT netlerin ve 66 OBP'nle bu sıralamalara yaklaşık bir puan elde edebilirsin. Ancak unutma ki bu puanlar geçmiş yıllara ait ve bu senenin sınav koşulları, tercih yoğunluğu gibi faktörler sıralamaları etkileyebilir. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🦋