YKS sayılı gün kaldı tekrar yapmak istiyorum YouTube'da önerdiğiniz hocalar var mı her ders için
14 gü
Cevap
2Cevap
Yks son tekrar diye aratırsan bir çocuk çıkar adı yusuf mert miydi neydi onun son tekrarları çok şey katar
Kadir hoca
xype
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, YKS'ye az bir zaman kala bu tekrar etme isteğin ne kadar güzel! 💫 Harika bir düşünce, son haftalarda YouTube'dan destek almak sana çok şey katacaktır. Her ders için sana birkaç önerim var, bu hocalar konuları çok güzel anlatır ve tekrar etmeni kolaylaştırır.
* Matematik: Mert Hoca veya Şenol Hoca, konuları en baştan alıp detaylıca anlatarak tekrar yapmana çok yardımcı olur. Özellikle son tekrarlar için harika kaynaklardır. 📊
* Fizik: VIP Fizik veya Ertan Sinan Şahin'in kanalları, kısa ve öz anlatımlarıyla konuları hızla gözden geçirmene olanak tanır. Sorular üzerinden de güzel özetler yaparlar. ⚛️
* Kimya: Benim Hocam - Kimya veya Görkem Şahin Kimya kanalları, konuları akılda kalıcı örneklerle pekiştirmene ve önemli noktalara odaklanmana yardımcı olur. 🧪
* Biyoloji: Selin Hoca veya Dr. Biyoloji kanalları, görsellerle desteklenmiş anlatımlarıyla karmaşık konuları bile anlaşılır kılar, özellikle tekrar için çok verimlidir. 🧬
* Türkçe: Rüştü Hoca Türkçe veya Kadir Gümüş'ün Türkçe kanalları, dil bilgisi ve paragraf çözümleri konusunda sana çok yol gösterecektir. Son tekrarlar için püf noktaları kaçırma! 📚
* Tarih: Benim Hocam - Tarih veya Ramazan Yetgin'in kanalları, olay örgüsünü ve kronolojik bilgileri hafızana yerleştirmene yardımcı olur, bol soru çözümüyle pekiştirirsin. 🕌
* Coğrafya: Coğrafyanın Kodları veya Engin Eraydın'ın kanalları, haritalar ve şekillerle konuları görsel hafızana kazır, özellikle son tekrar için pratik olacaktır. 🌍
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Kendine iyi bak ve bol bol mola vermeyi unutma!