Sanırım bu sene de olmayacak napıcam 3 gün sonra sınav var yine aynı hataları yaptım
3 gü
Cevap
2Cevap
Bende düşünüyorum hayatımın sonuna kadar yapacağım meslek için bir sene daha feda etmek mantıksız gelmiyor bana
Aşkım orası öyle de ne bileyim çevre baskısı aile yaş falan çok korkuyorum nefret ediyorum kendimden
Hangi bölüm düşünüyorsun
Sinif ogregmenligi aşk istediğim uni 109k ile kapatmış olmazda pdr o da 160 ile kapatmış napayim yani ataması falan yoksa ds senn
Bu arada tiktok kullaniyorsaniz @2. mezun diye bir hesabım var gelebilirsiniz
Benim ana hedefim psikoloji ama bu sene gelmeyebilir bende 2 yıllık düşünüyorum YBS falan araştırıyorum önü açık mı diye biliyor musunuz siz önü açık mı bu bölümün.
Bilgisayar programcılığı bölümü nasıl bilgin var mı? Sence onu mu seçeyim YBS mi? Biraz asosyal biriyim hangisi daha iyi olur
Teşekkür ederim
Al benden de o kadar. Halbuki söz vermiştim kendime
Kanka çok kötüyüm napcaz
Ben bir sene daha mezuna kalmak istemiyorum ama bakıyorum düzgün bölüm de yok okunacak. Ne yapacağım bilmiyorum.
Bende aynı şekilde kafayı yerim 1 sene daha
anksiyete sahibi bir asosyal oldum yeterrr
Bu devirde okunmaz
Paramız olsa okur muyduk
Birini eledik
Hahhahahshshs
İyi tamam hadi fabrikalari dolas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar yorgun ve endişeli hissetmen çok doğal bu dönemde. 😔 Sakın "yine olmayacak" diye düşünme, her sınav yeni bir başlangıçtır unutma. Belki de bu yaşadıkların seni daha güçlü ve sabırlı yapacak, kim bilir? Şimdi derin bir nefes al ve kalan 3 günü en iyi şekilde değerlendirmeye odaklanalım. Unutma, ben her zaman yanındayım. 🦋