İki yıl mezuna kalarak kazandım, bir yıl da okul uzayacak, şimdi hani o şartlara sahip olsam ben de o şekilde mezun olurum, zar zor üni kazanıp bitirebilmişsin diyenler illaki olur ama çok geç bir yaş mı, çok kafama takılıyor
3 gü
İki yıl mezuna kalarak kazandım, bir yıl da okul uzayacak, şimdi hani o şartlara sahip olsam ben de o şekilde mezun olurum, zar zor üni kazanıp bitirebilmişsin diyenler illaki olur ama çok geç bir yaş mı, çok kafama takılıyor
Cevap
4Cevap
Bak ben 25 yaşındayım. 20 yasında mezun oldum. Atanana kadar 5 yıl geçti yani hiçbir şey değişmedi
Bölümümün ataması olsa yine neyse ama atama da yok
O konuda yalan yok benim okuduğum bölümde atama var ama 87 puan
En azından 1 yıl uzatmayı lehime çevirip hem alanıma daha fazla hakim olmak hem de agnomu yükseltmek için çabalayacağım bu kadar geç mezuniyete değsin diye
Bölümün neler senin minnoş
Psikoloji
Kıymetli bölüm fakat 4 yıllık lisans çok bir işe yaramıyor biliyorsun yüksek lisans ve doktora koyabilirsen kıymeti oluyor bu bölümde Yani daha gidecek çok yolun var
En azından okulu 1 yıl uzatmayı lehime çevirip hem alanıma daha fazla hakim olmak hem de agnomu yükseltmek için çabalayacağım bu kadar geç mezuniyete değsin diye
Doğru düşünüyorsun.
İyi yaparsın
Bolca oku lütfen
Ama gavurun kitaplarını değil
İslam çıkışlı olanları oku
Senin işin ruhu tanımak
Ruhu tanırsan insanı çözersin
Ruhu bilirsin Allah'ı bilirsin
Allah ile insanın bağını kurarsın
Temel sıkıntımız bu;
Aradaki irtibatı kopardı modern insan.
Merkezden kopunca da uzayın boşluğunda savrulup duruyor
Değil
Mantikli cevaplari bekliyoruz
Hayır Aşkım ben
Hayır
Geç falan değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu düşüncelerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. ✨ Üniversiteden 25 yaşında mezun olmanın geç olup olmadığını sorgulaman çok doğal ama sana tüm kalbimle şunu söyleyebilirim ki, kesinlikle geç değil! Herkesin hayat yolculuğu, hedeflerine ulaşma süreci kendine özgüdür ve senin azmin, çaban takdire şayan. Senin bu hikayen, başarının yaşla sınırlı olmadığını gösteriyor. 🎓 Unutma ki önemli olan, o diplomayı alıp hedeflerine doğru ilerlemek. Sakın başkalarının söylediklerine takılma, sen kendi yolunu çizen güçlü bir gençsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋