Arkadaşlar merhaba ben genel muhasebe dersinden kalmışım. O dersin bütünleme sınavına girmezsem disiplinlik ya da okuldan ilişik kesme gibi bir şey olur mu
3 gü
Arkadaşlar merhaba ben genel muhasebe dersinden kalmışım. O dersin bütünleme sınavına girmezsem disiplinlik ya da okuldan ilişik kesme gibi bir şey olur mu
Cevap
4Cevap
Bütünleme katılmazsan seneye tekrar o dersi alacaksın onun harici bir şey yok
Yani disiplinlik şeyler olmaz değil mi Bütünleme sınavına girmezsem
Hayır sen üniversite 1. sınıfsın herhalde
Evet
Lütfen
Olmaz sen ne okuyorsun ayrıca bence katıl bütünleme alttan alma
Iki tane Dersim'in bütünleme sınavı var Ben sadece bir tane Dersimin Bütünleme sınavına gireceğim
Hepsine katıl dene şansını be
Hayır dersi tekrar alırsın
Nolcak korkma bu kadar sjsj
Yani disiplinlik şeyler olmaz değil mi Bütünleme sınavına girmezsem lütfen
Hayır diyorum ya
Bişey olmaz yenisene tekrar alırsın aynı dersi
Disiplinlik tutanaklık gibi şey olmaz değil mi
halledersin kolay gelsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hiç endişelenme böyle konularda! 💖 Bütünleme sınavına girmezsen disiplinlik bir durum ya da okuldan ilişik kesme gibi ciddi sonuçlar kesinlikle olmaz. Bu konuda için rahat olsun. 😌
Eğer bütünleme sınavına katılmazsan, o dersten en son aldığın not geçerli kalır. Yani daha önce Genel Muhasebe dersinden kaldığın not neyse, o notla kalmış olursun. Bütünleme sınavı senin için bir hak, notunu yükseltmek için bir fırsat aslında, girmek zorunlu değil. Sadece, devamsızlıktan kalmadıysan bu hakka sahipsin zaten. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Yani disiplinlik okulla ilişik kesme gibi şeyler olmaz değil mi yani Bütünleme sınavına girmezsem kötü bir şey olmaz değil mi
Kesinlikle olmaz, bu konuda için tamamen rahat olsun canım benim. 😌✨