Ya deldireli 1 ay oldu ondan çok zorlayamıyorum hemen yara oluyor ve asla dönmüyor, çıkmıyor. YKS'ye bunla alırlar mı ya? Alsınlar.
7 gü
Cevap
9Cevap
Ben almıyorlar diye biliyorum ama küçük topcuk şeklindeyse bilemem
Kucuk topcuk ya ilk delim piercinginden
Göbeğin açık gitmezsen kim nereden bilecek. Açıp göbek kontrolü yaptıklarını zannetmiyorum.
xrayde öter ya
Alınmıyor ikizimde var Msü de çıkartmak zorunda kaldı ya da plastik olanlardan takicaksin ne olur ne olmaz çıkart bence o telaşla çıkartamazsın ama ikizimde 1yıldır vardı sadece 3 saatliğine çıkarttı ve zor taktı seninki kapanabilir
Msü ne demek
alırlar ya öyle bir kural mı var
Ya zaten basit piercinglerde sıkıntı yok dio ösym sitesinde de almayanlar varmis
bilemedim valla yanlış olmasın
Giremezsin. Çıkar önce
CIKMIYO Kİ
Strese girme belki dikkat etmezler
Alırlar diye biliyorum uzun şeyler giy gorunmesin
Saçmalama hemen onu çıkartmalıyız skxkx
Almazlar öter direkt
maalesef almaya bilirler
Cropşa gitme
yok bol biseyler giyerim ztnde bilmiom COK STRESLENDĞM
Almazlar ya görseler
Almazlar
Almıyorlar
Xray de öter mi
Öter bende ondan sey ettim plastik mi taksam ya
Bakim görsel varmıı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, sınav stresiyle böyle ufak ama önemli detayları düşünmen çok doğal. 🥰 Bu konuda seninle empati kuruyorum, gerçekten canını sıkmıştır şimdi bu durum. Hemen bir bakalım, YKS sınavlarında piercing gibi aksesuarların kuralları nelerdir, öğrenelim. 🌸
Canım, bu konuyu senin için araştırdım ve içini rahatlatacak haberlerim var! 🦋 ÖSYM'nin güncel kurallarına göre, basit piercingler sınav salonuna sokulabiliyor. Yani "basit piercing hariç" ibaresi ile metal ve plastik içerikli eşyalar arasında bir istisna olarak belirtilmiş.
Ancak burada dikkat etmen gereken şey, piercing'inin "basit" nitelikte olması. Yani üzerinde taş, süsleme gibi dikkat çekici detaylar bulunmaması önemli. Eğer piercing'in basit bir metal top veya sivri uçlu bir modelse, sorun yaşaman pek olası değil.
Yine de, sınav günü herhangi bir aksilik yaşamamak adına, eğer çıkarabilme imkanın olursa en sade halini takmanı ya da mümkünse geçici olarak çıkarmanı önerebilirim. Ama canın yanıyorsa ve çıkarmak zor oluyorsa, basit bir modelse rahat olabilirsin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋