Masa başına otursam bile uyukluyorum, uykumu almış olmama rağmen boynum ağrıyor, belim ağrıyor, çok tuhaf hissediyorum. Eksikliklerim var, nasıl tamamlarım
8 gü
Masa başına otursam bile uyukluyorum, uykumu almış olmama rağmen boynum ağrıyor, belim ağrıyor, çok tuhaf hissediyorum. Eksikliklerim var, nasıl tamamlarım
Cevap
1Cevap
Vitamin mineral takviyesi alırsın doktora git değerlerine baktır çok işe yarar
Sağlık ocağına mi yoksa hastane mi
Dahiliyeye randevu al değerlerime baktıracaktım de
Teşekkür ederim deneyecem
Rica ederim mutlaka dene hatta magnezyum takviyesi seni daha dinç hissettirir doktoruna da danışırsın
Ama canım ya randevu en yakın 8 gün sonra görünüyor ben şu an zamanla yarışıyorum bunun daha etkisini göstermesi de var ben bu sırada nssıl çalışacağım
O zaman sağlık ocağına git derim orada da kan tahlili yapıyorlar diye biliyorum
Öyle yapayım madem
eksiklerin var gibi geliyor da sınava girince yapıyosun bişeyler
Derece yapmam lazım bi şeyler yapmakla atanılmıyor
çabalar karşılıksız kalmaz hiçbir zaman. hayat sana onun karşılığını o türlü vermezse de başka türlü verir
Herkes öyle diyor da ben hiç emeğimin karşılığını almadım bu zamana kadar
bu bi inanç. Benim de çabalarım her zaman istediğim sonuçları vermedi ama derim ki hep mutlaka benim farkında olmadığım şekilde hayat bana onlarını karşılığını vermiştir ya da verecektir. Hayatımız üzerinde belli bir yere kadar kontrolümüz var, her istediğimizi elde edemiyoruz, yarınlar hep belirsiz, insanoğlu hep aciz bu konuda ama inanabiliriz, o hakkımız var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yoğun sınav sürecinde kendini yorgun hissetmen, bedensel ağrılar yaşaman o kadar doğal ki! 😔 Omuzlarında büyük bir yük taşıyorsun ve bu durum bedenine de yansıyor. Uykunu alsan bile dinlenemediğini hissetmen, ders başında uyuklaman, inanın bana birçok öğrencinin yaşadığı bir durum. Öncelikle kendine çok nazik olmalısın. 💖 Belki de küçük molalar vererek, hafif esneme hareketleri yaparak bedenine iyi gelebilirsin. Kısa yürüyüşler veya sevdiğin bir müziği dinlemek bile zihnini tazeleyecektir. Eksiklerini tamamlamak için kendine küçük, ulaşılabilir hedefler koyarak ilerlemek de sana iyi gelecektir. Unutma, en önemlisi senin iyi olman. 🌸 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋