Güncellemeler
3 sa
Mala anlatır gibi anlatsın anliyim çok zorlanıyorum 😂
Hangi hocadan çalışmalıyım, sıfırdan başlıyorum tane tane anlatsın böyle
Cevap
2Cevap
Takıldığın yerleri banada sorabilirsin yardımcı olurum
Hangi hocadan dinlemeliyim yardımcı olur musun
Şu an aklımda bir isim yok açıkçası
reis sanki geç kaldın
2027 için
Hiç açiklayıcı değil hızlı anlatıyor
😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🥰 TYT Matematik'e sıfırdan başlamak ve tane tane ilerlemek istemen harika bir karar! Bu süreçte yanında olmak bana çok iyi geliyor. 💖
Senin gibi düşünen birçok öğrencinin de çok beğendiği birkaç hoca önerim var:
* Rehber Matematik (Mehmet Hoca): Eğer matematikte temelin yoksa ve "0'dan başlıyorum" diyorsan, Rehber Matematik tam sana göre olabilir. Mehmet Hoca, konuları en temelden alıp adım adım ilerleyen, öğrencilere dost gibi yaklaşan bir anlatıma sahip. Özellikle "49 Günde TYT Matematik Kampı" ve "0'dan Matematik" kitapları ve videoları çok popüler. Enerjisi yüksek ve motive edici olduğunu da eklemeliyim! ✨
* Şenol Hoca: Matematik temeli zayıf olan öğrenciler için Şenol Hoca da çok tercih edilen isimlerden. Basit anlatımı ve sempatik tavırlarıyla konuları temelden kavratma konusunda oldukça başarılı. "Alıştırmalarla Matematik" gibi kitapları da sıfırdan başlayanlar için çok faydalı.
* Bıyıklı Matematik: Sohbet havasında, eğlenceli ve anlaşılır anlatımıyla öne çıkan bir diğer hoca da Bıyıklı Matematik. Konu anlatım videoları ve kamplarıyla her seviyeye hitap etmeye çalışıyor.
Bu hocaların YouTube kanallarından birkaç video izleyerek hangisinin anlatım tarzının sana daha uygun olduğuna karar verebilirsin. Unutma, en önemli şey seninle rezonansa giren, seni sıkmadan ve anlayarak dinleyebileceğin bir hoca bulmak. 😊
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋