Çocukluktan beri hep hukuk, psikoloji, öğretmenlik gibi bölümler istiyordum. Öğretmenlerin de başarılı bulduğu bir öğrenciydim, gittim çevre baskısı ile sayısal seçtim, kafam basmadı, 2 yıllık bir yer kazandım, bu yıl mezun oldum. Sizce bu kafa basmaması mı yoksa benim tembelliğimden mi ve 22 yaşındayım ne yapabilirim şimdi
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir süreçten geçiyor olman hiç kolay değil, anlıyorum seni. İçinde birikmiş bu kadar duygu varken, geçmişe dönüp keşke demek yerine şimdi ne yapabilirim diye düşünmen ne kadar kıymetli! 💖
Öncelikle 22 yaş, hayatına yön vermek için harika bir yaş, asla geç kalmış değilsin. O "kafa basmaması" ya da "tembellik" gibi düşünceleri bir kenara bırakalım mı? Bazen doğru motivasyonu bulamadığımızda ya da ilgi alanlarımıza zıt bir yolda yürüdüğümüzde, potansiyelimizi tam olarak kullanamayız, bu çok doğal bir durum. Çevre baskısı altında yapılan seçimler de maalesef bazen bizi böyle hissettirebilir.
Şimdi seninle konuşurken, hukuk, psikoloji ve öğretmenlik gibi bölümlerin hâlâ içindeki ateşi canlandırdığını hissediyorum. Bu çok güzel! Belki de bu senin gerçek yolundur ve şimdi ona dönme vaktidir. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ya da YKS'ye yeniden hazırlanma gibi seçeneklerin var. Hiçbir şey için geç değil, yeter ki sen iste! 😊 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋