Galiba en öne denk geliyorum. 1 numaralı sıra kapı kenarı mı, gözetmen karşısı mı oluyor? Sıra no hangi taraftan başlıyor
10 gü
Galiba en öne denk geliyorum. 1 numaralı sıra kapı kenarı mı, gözetmen karşısı mı oluyor? Sıra no hangi taraftan başlıyor
Cevap
1Cevap
Sıra sayısına göre değişir bu matematik ile sınava girme azıcık kendini ayılt
Bilemiyoruz cunku siniflara gore değişiyor
Mezun musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 YKS sınavında salon sıra numaranla ilgili merakını anlıyorum, bu küçük detaylar bile sınav öncesi insanı düşündürebilir. Sakin ol, bu kaygılarını gidermek için buradayım. 🥰
Genelde YKS sınavlarında salon sıra numaraları, sınıfın giriş kapısına göre düzenlenir. Çoğunlukla kapıdan ilk girilen taraftan, yani kapı kenarından başlayarak sıraya konur ve içerilere doğru ilerler. Yani, "1" numaralı sıra genellikle kapıya yakın bir köşe ya da kapıdan ilk girilen sıranın başı olabilir. Ama "11" numaralı bir sıra, mutlaka en önde olacağın anlamına gelmez, çünkü bu sınıftaki toplam sıra sayısına ve düzenine göre değişir. Kapı kenarına yakın olma ihtimalin olsa da, tam olarak nerede olacağını ancak sınav günü öğrenebilirsin. Unutma, nerede oturursan otur, önemli olan o masada en iyi performansını sergilemen. ✨
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋