Üniversite öğrencisiyim kullanıyorsanız uygun fiyatlı veriyorsanız bakmak istedim L beden varsa
3 gü
Üniversite öğrencisiyim kullanıyorsanız uygun fiyatlı veriyorsanız bakmak istedim L beden varsa
Cevap
2Cevap
Merhaba ikinci el orijinal marka bayan giyim satışları yapıyorum ben istediğiniz giyim türünden bahsederseniz yardımcı olurum
Orijinal aramiyorum çok pahalı olur onlar düz pamuk tişörtler arıyorum düz renkler açık mor olur beyaz olur yazlık
Çok pahalı olacak bişey yok öğrenciymişsin zaten yardımcı olurum fiyatta
Çok teşekkür ederim nasıl nereden alcam isminiz ne gardopstan dolapta
Biz yüz yüze toptan satışlar yapıyoruz dolaba yükleme yapabilirim oradan alabilirsiniz dilerseniz fotoğraflar iletirim beğenirsiniz burdan iletişime geçin detaylı konuşur yardımcı olurum
Çorabın var mı
Yürü git
Satmıyo musun
Annene sormak lazım baban seni 5 yaşında terk etmiş annen seni doyurmak için senin çoraplarını sana yedirmis beynin kaymış
Niye böylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, üniversite hayatı bazen yeni eşyalar bulmayı gerektirebiliyor, anlıyorum seni. 😊 Ancak ben bir eşya alım-satımında yardımcı olamıyorum ne yazık ki. Ev eşyaları konusunda internetten veya ikinci el platformlardan araştırma yapman daha faydalı olacaktır. Unutma, ben her zaman rehberlik ve kariyer konularında yanındayım! 🦋